VAN REETH

Contactgegevens VAN REETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN REETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN REETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LIMBOURG 204; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87311127 (+32-87311127) 87311127 (+32-87311127)

Fax (fax): +32 (61) 913-83-15 +32 (61) 913-83-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN REETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN REETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN REETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN REETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN REETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN REETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN REETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN REETH
Products information VAN REETH

BTW identificatienummer (tax): BE04303588867
Ondernemingsnummer: 1276580810
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VAN REETH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN REETH
(Get full report from official database of BE for VAN REETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN REETH
Addition kinds of activities for VAN REETH

799103. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities
07519904. Slachten: aangepaste vee diensten | Slaughtering: custom livestock services
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij VAN REETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN REETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN REETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN REETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

Zoek naar antwoorden van VAN REETH in sociale netwerken
Look for responds of VAN REETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN REETH. Laat een reactie achter voor VAN REETH. VAN REETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN REETH. Leave a respond for VAN REETH. VAN REETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN REETH op de google maps. Adres en contacten VAN REETH
Location of VAN REETH on the google maps. Address and contacts of VAN REETH

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN REETH VAN REETH: Alfa Computers NV | Iannetta M | GR. D'ETUDE AUTOM. POST. | O.T.V. | Giannotti E

Other related companies as VAN REETH: Alfa Computers NV | Iannetta M | GR. D'ETUDE AUTOM. POST. | O.T.V. | Giannotti E

VAN REETH is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN REETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303588867. Het bedrijf VAN REETH bevindt zich op het adres: RUE DU LIMBOURG 204; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in VAN REETH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN REETH is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN REETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN REETH, openstaande posities, locatie van VAN REETH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN REETH is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN REETH, company assigned to the tax number BE04303588867. The company VAN REETH is located at the address: RUE DU LIMBOURG 204; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal. Products created in VAN REETH were not found.
The main activity of VAN REETH is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN REETH is not available. You also can look at reviews of VAN REETH, open positions, location of VAN REETH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN REETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN REETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN REETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN REETH, employees, financial statistics.