NAGELS C.-DIERENHOBBY

Contactgegevens NAGELS C.-DIERENHOBBY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAGELS C.-DIERENHOBBY: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAGELS C.-DIERENHOBBY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTHEIDE 11; 2350; VOSSELAAR, België

Telefoon (phone): 14614278 (+32-14614278) 14614278 (+32-14614278)

Fax (fax): +32 (63) 170-28-58 +32 (63) 170-28-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAGELS C.-DIERENHOBBY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAGELS C.-DIERENHOBBY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAGELS C.-DIERENHOBBY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAGELS C.-DIERENHOBBY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAGELS C.-DIERENHOBBY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAGELS C.-DIERENHOBBY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAGELS C.-DIERENHOBBY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAGELS C.-DIERENHOBBY
Products information NAGELS C.-DIERENHOBBY

BTW identificatienummer (tax): BE02192840576
Ondernemingsnummer: 2473815917
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in NAGELS C.-DIERENHOBBY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAGELS C.-DIERENHOBBY
(Get full report from official database of BE for NAGELS C.-DIERENHOBBY)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAGELS C.-DIERENHOBBY
Addition kinds of activities for NAGELS C.-DIERENHOBBY

332200. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies

Werken bij NAGELS C.-DIERENHOBBY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAGELS C.-DIERENHOBBY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAGELS C.-DIERENHOBBY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAGELS C.-DIERENHOBBY. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Calculaties maken voor sanitair en hvac

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

Zoek naar antwoorden van NAGELS C.-DIERENHOBBY in sociale netwerken
Look for responds of NAGELS C.-DIERENHOBBY in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAGELS C.-DIERENHOBBY. Laat een reactie achter voor NAGELS C.-DIERENHOBBY. NAGELS C.-DIERENHOBBY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAGELS C.-DIERENHOBBY. Leave a respond for NAGELS C.-DIERENHOBBY. NAGELS C.-DIERENHOBBY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAGELS C.-DIERENHOBBY op de google maps. Adres en contacten NAGELS C.-DIERENHOBBY
Location of NAGELS C.-DIERENHOBBY on the google maps. Address and contacts of NAGELS C.-DIERENHOBBY

Andere gerelateerde bedrijven als come NAGELS C.-DIERENHOBBY NAGELS C.-DIERENHOBBY: ANNA SCHROEDER | DE EENDRACHT | CAPRASSE & FILS | De Roos S | Europay Belgium C.V.B.A.

Other related companies as NAGELS C.-DIERENHOBBY: ANNA SCHROEDER | DE EENDRACHT | CAPRASSE & FILS | De Roos S | Europay Belgium C.V.B.A.

NAGELS C.-DIERENHOBBY is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAGELS C.-DIERENHOBBY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02192840576. Het bedrijf NAGELS C.-DIERENHOBBY bevindt zich op het adres: GROOTHEIDE 11; 2350; VOSSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in NAGELS C.-DIERENHOBBY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAGELS C.-DIERENHOBBY is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAGELS C.-DIERENHOBBY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAGELS C.-DIERENHOBBY, openstaande posities, locatie van NAGELS C.-DIERENHOBBY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NAGELS C.-DIERENHOBBY is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAGELS C.-DIERENHOBBY, company assigned to the tax number BE02192840576. The company NAGELS C.-DIERENHOBBY is located at the address: GROOTHEIDE 11; 2350; VOSSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal. Products created in NAGELS C.-DIERENHOBBY were not found.
The main activity of NAGELS C.-DIERENHOBBY is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NAGELS C.-DIERENHOBBY is not available. You also can look at reviews of NAGELS C.-DIERENHOBBY, open positions, location of NAGELS C.-DIERENHOBBY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAGELS C.-DIERENHOBBY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAGELS C.-DIERENHOBBY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAGELS C.-DIERENHOBBY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAGELS C.-DIERENHOBBY, employees, financial statistics.