VAN HENGEL-STEYVERS J.

Contactgegevens VAN HENGEL-STEYVERS J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HENGEL-STEYVERS J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HENGEL-STEYVERS J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENSTRAAT 100/102; 3600; GENK-ZWARTBERG, België

Telefoon (phone): 89382104 (+32-89382104) 89382104 (+32-89382104)

Fax (fax): +32 (86) 387-57-84 +32 (86) 387-57-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HENGEL-STEYVERS J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HENGEL-STEYVERS J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HENGEL-STEYVERS J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HENGEL-STEYVERS J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HENGEL-STEYVERS J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HENGEL-STEYVERS J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HENGEL-STEYVERS J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HENGEL-STEYVERS J.
Products information VAN HENGEL-STEYVERS J.

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VAN HENGEL-STEYVERS J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HENGEL-STEYVERS J.
(Get full report from official database of BE for VAN HENGEL-STEYVERS J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HENGEL-STEYVERS J.
Addition kinds of activities for VAN HENGEL-STEYVERS J.

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
28610200. Houtextracten | Wood extract products
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
63519901. Beoordelingsverenigingen, borg- en trouwverzekering | Assessment associations, surety and fidelity insurance

Werken bij VAN HENGEL-STEYVERS J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HENGEL-STEYVERS J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HENGEL-STEYVERS J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HENGEL-STEYVERS J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van VAN HENGEL-STEYVERS J. in sociale netwerken
Look for responds of VAN HENGEL-STEYVERS J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HENGEL-STEYVERS J.. Laat een reactie achter voor VAN HENGEL-STEYVERS J.. VAN HENGEL-STEYVERS J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HENGEL-STEYVERS J.. Leave a respond for VAN HENGEL-STEYVERS J.. VAN HENGEL-STEYVERS J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HENGEL-STEYVERS J. op de google maps. Adres en contacten VAN HENGEL-STEYVERS J.
Location of VAN HENGEL-STEYVERS J. on the google maps. Address and contacts of VAN HENGEL-STEYVERS J.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HENGEL-STEYVERS J. VAN HENGEL-STEYVERS J.: Olivier A Wed | Overmolen (De) | De Moor P | D?M?NAGEM. LA BUISSI?RE | JOHN ERAUW

Other related companies as VAN HENGEL-STEYVERS J.: Olivier A Wed | Overmolen (De) | De Moor P | D?M?NAGEM. LA BUISSI?RE | JOHN ERAUW

VAN HENGEL-STEYVERS J. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HENGEL-STEYVERS J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf VAN HENGEL-STEYVERS J. bevindt zich op het adres: HERENSTRAAT 100/102; 3600; GENK-ZWARTBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Producten gemaakt in VAN HENGEL-STEYVERS J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HENGEL-STEYVERS J. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HENGEL-STEYVERS J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HENGEL-STEYVERS J., openstaande posities, locatie van VAN HENGEL-STEYVERS J. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN HENGEL-STEYVERS J. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HENGEL-STEYVERS J., company assigned to the tax number BE01918731689. The company VAN HENGEL-STEYVERS J. is located at the address: HERENSTRAAT 100/102; 3600; GENK-ZWARTBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Products created in VAN HENGEL-STEYVERS J. were not found.
The main activity of VAN HENGEL-STEYVERS J. is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HENGEL-STEYVERS J. is not available. You also can look at reviews of VAN HENGEL-STEYVERS J., open positions, location of VAN HENGEL-STEYVERS J. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HENGEL-STEYVERS J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HENGEL-STEYVERS J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HENGEL-STEYVERS J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HENGEL-STEYVERS J., employees, financial statistics.