PHILIPPE GILLE

Contactgegevens PHILIPPE GILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE GILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE GILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONPLAISIR 27; 5650; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71650081 (+32-71650081) 71650081 (+32-71650081)

Fax (fax): +32 (86) 716-62-37 +32 (86) 716-62-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE GILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE GILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE GILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE GILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE GILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE GILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE GILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE GILLE
Products information PHILIPPE GILLE

BTW identificatienummer (tax): BE07786529541
Ondernemingsnummer: 6764526367
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PHILIPPE GILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE GILLE
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE GILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE GILLE
Addition kinds of activities for PHILIPPE GILLE

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
239502. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
26210406. Printpapier | Printing paper
35460202. Zagen, draagbaar en handheld: power driven | Saws, portable and handheld: power driven
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books
51490305. Mout | Malt

Werken bij PHILIPPE GILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE GILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE GILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE GILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE GILLE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE GILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE GILLE. Laat een reactie achter voor PHILIPPE GILLE. PHILIPPE GILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE GILLE. Leave a respond for PHILIPPE GILLE. PHILIPPE GILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE GILLE op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE GILLE
Location of PHILIPPE GILLE on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE GILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE GILLE PHILIPPE GILLE: IMPRIMERIE COPIETOUT | Peeters Wim | J.L. EVRARD | VALLVERASS | VAN OPDORP DIRK

Other related companies as PHILIPPE GILLE: IMPRIMERIE COPIETOUT | Peeters Wim | J.L. EVRARD | VALLVERASS | VAN OPDORP DIRK

PHILIPPE GILLE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE GILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786529541. Het bedrijf PHILIPPE GILLE bevindt zich op het adres: RUE MONPLAISIR 27; 5650; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE; Tuinen. Producten gemaakt in PHILIPPE GILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE GILLE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE GILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE GILLE, openstaande posities, locatie van PHILIPPE GILLE op de kaart.

PHILIPPE GILLE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE GILLE, company assigned to the tax number BE07786529541. The company PHILIPPE GILLE is located at the address: RUE MONPLAISIR 27; 5650; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE; Tuinen. Products created in PHILIPPE GILLE were not found.
The main activity of PHILIPPE GILLE is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE GILLE is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE GILLE, open positions, location of PHILIPPE GILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE GILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE GILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE GILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE GILLE, employees, financial statistics.