PASCAL FERON

Contactgegevens PASCAL FERON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL FERON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL FERON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DE L'ECLUSE 1; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85236807 (+32-85236807) 85236807 (+32-85236807)

Fax (fax): +32 (60) 680-80-66 +32 (60) 680-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL FERON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL FERON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL FERON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL FERON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL FERON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL FERON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL FERON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL FERON
Products information PASCAL FERON

BTW identificatienummer (tax): BE08176818847
Ondernemingsnummer: 8988433837
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PASCAL FERON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL FERON
(Get full report from official database of BE for PASCAL FERON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL FERON
Addition kinds of activities for PASCAL FERON

9199. Overheid, nec | General government, nec
106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
35450300. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
51370501. Babyartikelen | Baby goods

Werken bij PASCAL FERON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL FERON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL FERON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL FERON. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van PASCAL FERON in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL FERON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL FERON. Laat een reactie achter voor PASCAL FERON. PASCAL FERON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL FERON. Leave a respond for PASCAL FERON. PASCAL FERON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL FERON op de google maps. Adres en contacten PASCAL FERON
Location of PASCAL FERON on the google maps. Address and contacts of PASCAL FERON

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL FERON PASCAL FERON: BBL | MUTUALIT? CHR?TIENNE | DE VLAAMSE KRIJGSDUIF | Savaantje('t) | Eiffeltoren (De) BVBA

Other related companies as PASCAL FERON: BBL | MUTUALIT? CHR?TIENNE | DE VLAAMSE KRIJGSDUIF | Savaantje('t) | Eiffeltoren (De) BVBA

PASCAL FERON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL FERON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08176818847. Het bedrijf PASCAL FERON bevindt zich op het adres: QUAI DE L'ECLUSE 1; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE; Tuinen. Producten gemaakt in PASCAL FERON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCAL FERON is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL FERON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL FERON, openstaande posities, locatie van PASCAL FERON op de kaart.

PASCAL FERON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL FERON, company assigned to the tax number BE08176818847. The company PASCAL FERON is located at the address: QUAI DE L'ECLUSE 1; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE; Tuinen. Products created in PASCAL FERON were not found.
The main activity of PASCAL FERON is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL FERON is not available. You also can look at reviews of PASCAL FERON, open positions, location of PASCAL FERON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL FERON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL FERON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL FERON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL FERON, employees, financial statistics.