HUIS 'T VOGELERF

Contactgegevens HUIS 'T VOGELERF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T VOGELERF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T VOGELERF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOESTENSTRAAT 46; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57400081 (+32-57400081) 57400081 (+32-57400081)

Fax (fax): +32 (57) 714-20-97 +32 (57) 714-20-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T VOGELERF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T VOGELERF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T VOGELERF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T VOGELERF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T VOGELERF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T VOGELERF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T VOGELERF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T VOGELERF
Products information HUIS 'T VOGELERF

BTW identificatienummer (tax): BE08844512939
Ondernemingsnummer: 5902099609
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HUIS 'T VOGELERF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE; Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T VOGELERF
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T VOGELERF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T VOGELERF
Addition kinds of activities for HUIS 'T VOGELERF

345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
22620204. Mildew proofing: synthetische vezels en zijden breedgeweven stoffen | Mildew proofing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners

Werken bij HUIS 'T VOGELERF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T VOGELERF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T VOGELERF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T VOGELERF. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T VOGELERF in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T VOGELERF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T VOGELERF. Laat een reactie achter voor HUIS 'T VOGELERF. HUIS 'T VOGELERF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T VOGELERF. Leave a respond for HUIS 'T VOGELERF. HUIS 'T VOGELERF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T VOGELERF op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T VOGELERF
Location of HUIS 'T VOGELERF on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T VOGELERF

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T VOGELERF HUIS 'T VOGELERF: Jacob | BUILDING NV | FR?D?RIC WEBER | K. DE PELSMAEKER | FE. COUNET ROBERT

Other related companies as HUIS 'T VOGELERF: Jacob | BUILDING NV | FR?D?RIC WEBER | K. DE PELSMAEKER | FE. COUNET ROBERT

HUIS 'T VOGELERF is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T VOGELERF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844512939. Het bedrijf HUIS 'T VOGELERF bevindt zich op het adres: WOESTENSTRAAT 46; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE; Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in HUIS 'T VOGELERF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T VOGELERF is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T VOGELERF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T VOGELERF, openstaande posities, locatie van HUIS 'T VOGELERF op de kaart.

HUIS 'T VOGELERF is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T VOGELERF, company assigned to the tax number BE08844512939. The company HUIS 'T VOGELERF is located at the address: WOESTENSTRAAT 46; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE; Huisdieren and benodigdheden. Products created in HUIS 'T VOGELERF were not found.
The main activity of HUIS 'T VOGELERF is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T VOGELERF is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T VOGELERF, open positions, location of HUIS 'T VOGELERF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T VOGELERF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T VOGELERF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T VOGELERF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T VOGELERF, employees, financial statistics.