PETRAVER

Contactgegevens PETRAVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETRAVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETRAVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLEKERIJWEG 35; 8972; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57300413 (+32-57300413) 57300413 (+32-57300413)

Fax (fax): +32 (19) 108-21-13 +32 (19) 108-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETRAVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETRAVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETRAVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETRAVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETRAVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETRAVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETRAVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETRAVER
Products information PETRAVER

BTW identificatienummer (tax): BE05321197509
Ondernemingsnummer: 6390991210
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PETRAVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETRAVER
(Get full report from official database of BE for PETRAVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETRAVER
Addition kinds of activities for PETRAVER

331502. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
82110305. Openbare senior middelbare school | Public senior high school
82449904. Secretariaat | Secretarial school
97119907. Marine | Navy

Werken bij PETRAVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETRAVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETRAVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETRAVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van PETRAVER in sociale netwerken
Look for responds of PETRAVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETRAVER. Laat een reactie achter voor PETRAVER. PETRAVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETRAVER. Leave a respond for PETRAVER. PETRAVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETRAVER op de google maps. Adres en contacten PETRAVER
Location of PETRAVER on the google maps. Address and contacts of PETRAVER

Andere gerelateerde bedrijven als come PETRAVER PETRAVER: CHINA TOWN | HET STEENEN TIJDPERK | SYLVAIN DE SUTTER | ECOLE FOND. COMMUNALE | Machiels P

Other related companies as PETRAVER: CHINA TOWN | HET STEENEN TIJDPERK | SYLVAIN DE SUTTER | ECOLE FOND. COMMUNALE | Machiels P

PETRAVER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETRAVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05321197509. Het bedrijf PETRAVER bevindt zich op het adres: BLEKERIJWEG 35; 8972; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in PETRAVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETRAVER is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETRAVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETRAVER, openstaande posities, locatie van PETRAVER op de kaart.

PETRAVER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETRAVER, company assigned to the tax number BE05321197509. The company PETRAVER is located at the address: BLEKERIJWEG 35; 8972; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in PETRAVER were not found.
The main activity of PETRAVER is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETRAVER is not available. You also can look at reviews of PETRAVER, open positions, location of PETRAVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETRAVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETRAVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETRAVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETRAVER, employees, financial statistics.