MAZOUT MICHEL BARONHEID

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MAZOUT MICHEL BARONHEID
Private companiesTextile Mill Products • MAZOUT MICHEL BARONHEID

Contactgegevens MAZOUT MICHEL BARONHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAZOUT MICHEL BARONHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAZOUT MICHEL BARONHEID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE HECTOR DENIS 39; 4624; FLERON, België

Telefoon (phone): 43586377 (+32-43586377) 43586377 (+32-43586377)

Fax (fax): +32 (69) 559-47-31 +32 (69) 559-47-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAZOUT MICHEL BARONHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAZOUT MICHEL BARONHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAZOUT MICHEL BARONHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAZOUT MICHEL BARONHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAZOUT MICHEL BARONHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAZOUT MICHEL BARONHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAZOUT MICHEL BARONHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAZOUT MICHEL BARONHEID
Products information MAZOUT MICHEL BARONHEID

BTW identificatienummer (tax): BE07300659179
Ondernemingsnummer: 4730682373
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MAZOUT MICHEL BARONHEID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAZOUT MICHEL BARONHEID
(Get full report from official database of BE for MAZOUT MICHEL BARONHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAZOUT MICHEL BARONHEID
Addition kinds of activities for MAZOUT MICHEL BARONHEID

275404. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
737401. Computerverwerking | Computer processing services
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
34210203. Schaar, hand | Scissors, hand
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
50820301. Beton apparatuur | Concrete processing equipment
52119900. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
58129902. cafe | Cafe

Werken bij MAZOUT MICHEL BARONHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAZOUT MICHEL BARONHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAZOUT MICHEL BARONHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAZOUT MICHEL BARONHEID. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

 • MONTEUR (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

 • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

 • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

 • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

 • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van MAZOUT MICHEL BARONHEID in sociale netwerken
Look for responds of MAZOUT MICHEL BARONHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAZOUT MICHEL BARONHEID. Laat een reactie achter voor MAZOUT MICHEL BARONHEID. MAZOUT MICHEL BARONHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAZOUT MICHEL BARONHEID. Leave a respond for MAZOUT MICHEL BARONHEID. MAZOUT MICHEL BARONHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAZOUT MICHEL BARONHEID op de google maps. Adres en contacten MAZOUT MICHEL BARONHEID
Location of MAZOUT MICHEL BARONHEID on the google maps. Address and contacts of MAZOUT MICHEL BARONHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come MAZOUT MICHEL BARONHEID MAZOUT MICHEL BARONHEID: G.W.B. KARTING | DIRK MATHIJSSEN | Delvaux A Assurances SA | Franco Liesbet | JACQUES DEVERCHIN

Other related companies as MAZOUT MICHEL BARONHEID: G.W.B. KARTING | DIRK MATHIJSSEN | Delvaux A Assurances SA | Franco Liesbet | JACQUES DEVERCHIN

MAZOUT MICHEL BARONHEID is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAZOUT MICHEL BARONHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07300659179. Het bedrijf MAZOUT MICHEL BARONHEID bevindt zich op het adres: PLACE HECTOR DENIS 39; 4624; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MAZOUT MICHEL BARONHEID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAZOUT MICHEL BARONHEID is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAZOUT MICHEL BARONHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAZOUT MICHEL BARONHEID, openstaande posities, locatie van MAZOUT MICHEL BARONHEID op de kaart.

MAZOUT MICHEL BARONHEID is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAZOUT MICHEL BARONHEID, company assigned to the tax number BE07300659179. The company MAZOUT MICHEL BARONHEID is located at the address: PLACE HECTOR DENIS 39; 4624; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MAZOUT MICHEL BARONHEID were not found.
The main activity of MAZOUT MICHEL BARONHEID is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAZOUT MICHEL BARONHEID is not available. You also can look at reviews of MAZOUT MICHEL BARONHEID, open positions, location of MAZOUT MICHEL BARONHEID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAZOUT MICHEL BARONHEID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAZOUT MICHEL BARONHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAZOUT MICHEL BARONHEID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAZOUT MICHEL BARONHEID, employees, financial statistics.