MAZOUT COLLARD

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MAZOUT COLLARD
Private companiesFood Stores • MAZOUT COLLARD

Contactgegevens MAZOUT COLLARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAZOUT COLLARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAZOUT COLLARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SOUVRET 42B51; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42335423 (+32-42335423) 42335423 (+32-42335423)

Fax (fax): +32 (60) 593-16-76 +32 (60) 593-16-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAZOUT COLLARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAZOUT COLLARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAZOUT COLLARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAZOUT COLLARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAZOUT COLLARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAZOUT COLLARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAZOUT COLLARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAZOUT COLLARD
Products information MAZOUT COLLARD

BTW identificatienummer (tax): BE07010620117
Ondernemingsnummer: 4686737060
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MAZOUT COLLARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAZOUT COLLARD
(Get full report from official database of BE for MAZOUT COLLARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAZOUT COLLARD
Addition kinds of activities for MAZOUT COLLARD

702199. Kamer- en pensionhuizen, niet inbegrepen | Rooming and boarding houses, nec
16290103. Dam constructie | Dam construction
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
79480203. Dragstrip operatie | Dragstrip operation

Werken bij MAZOUT COLLARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAZOUT COLLARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAZOUT COLLARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAZOUT COLLARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

 • Manuele magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

 • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

 • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

 • Jobstudent Host (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ONLINE SEMINAR

  Type: Studentenjob

  Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

 • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JobIT

  Type: Vaste Job

  Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

 • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

 • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

 • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

  Regio: ROTEM

  Bedrijf: JAEKEN JACKY

  Type: Flexijob

  Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van MAZOUT COLLARD in sociale netwerken
Look for responds of MAZOUT COLLARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAZOUT COLLARD. Laat een reactie achter voor MAZOUT COLLARD. MAZOUT COLLARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAZOUT COLLARD. Leave a respond for MAZOUT COLLARD. MAZOUT COLLARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAZOUT COLLARD op de google maps. Adres en contacten MAZOUT COLLARD
Location of MAZOUT COLLARD on the google maps. Address and contacts of MAZOUT COLLARD

Andere gerelateerde bedrijven als come MAZOUT COLLARD MAZOUT COLLARD: PERPETE | All Concept | LOOSEN | FAUBOURG-D?COR | Mstrat bvba

Other related companies as MAZOUT COLLARD: PERPETE | All Concept | LOOSEN | FAUBOURG-D?COR | Mstrat bvba

MAZOUT COLLARD is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAZOUT COLLARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07010620117. Het bedrijf MAZOUT COLLARD bevindt zich op het adres: RUE DE SOUVRET 42B51; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MAZOUT COLLARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAZOUT COLLARD is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAZOUT COLLARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAZOUT COLLARD, openstaande posities, locatie van MAZOUT COLLARD op de kaart.

MAZOUT COLLARD is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAZOUT COLLARD, company assigned to the tax number BE07010620117. The company MAZOUT COLLARD is located at the address: RUE DE SOUVRET 42B51; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MAZOUT COLLARD were not found.
The main activity of MAZOUT COLLARD is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAZOUT COLLARD is not available. You also can look at reviews of MAZOUT COLLARD, open positions, location of MAZOUT COLLARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAZOUT COLLARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAZOUT COLLARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAZOUT COLLARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAZOUT COLLARD, employees, financial statistics.