MARTINE MASSET

Contactgegevens MARTINE MASSET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINE MASSET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINE MASSET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-ANNE 46; 6240; FARCIENNES, België

Telefoon (phone): 71380877 (+32-71380877) 71380877 (+32-71380877)

Fax (fax): +32 (81) 264-80-86 +32 (81) 264-80-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINE MASSET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINE MASSET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINE MASSET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINE MASSET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINE MASSET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINE MASSET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINE MASSET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINE MASSET
Products information MARTINE MASSET

BTW identificatienummer (tax): BE03739440917
Ondernemingsnummer: 7157012939
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MARTINE MASSET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINE MASSET
(Get full report from official database of BE for MARTINE MASSET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINE MASSET
Addition kinds of activities for MARTINE MASSET

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij MARTINE MASSET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINE MASSET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINE MASSET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINE MASSET. Looking for open vacancies in other companies

 • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

 • Planner (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

 • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Handlanger magazijn (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

 • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

  Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

  Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

  Type: Studentenjob

  Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

 • Ervaren monteur (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

 • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

 • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

 • E&I Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

 • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ST ELISABETH

  Type: Vaste Job

  In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

 • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

  Type: Flexijob

  Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van MARTINE MASSET in sociale netwerken
Look for responds of MARTINE MASSET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINE MASSET. Laat een reactie achter voor MARTINE MASSET. MARTINE MASSET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINE MASSET. Leave a respond for MARTINE MASSET. MARTINE MASSET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINE MASSET op de google maps. Adres en contacten MARTINE MASSET
Location of MARTINE MASSET on the google maps. Address and contacts of MARTINE MASSET

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINE MASSET MARTINE MASSET: BUR. LA GESTION IMMEUBLES | Dhamen Alain | LA CAMBUSE | Eggermont NV | TotalZoo ASBL

Other related companies as MARTINE MASSET: BUR. LA GESTION IMMEUBLES | Dhamen Alain | LA CAMBUSE | Eggermont NV | TotalZoo ASBL

MARTINE MASSET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINE MASSET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739440917. Het bedrijf MARTINE MASSET bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-ANNE 46; 6240; FARCIENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARTINE MASSET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTINE MASSET is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINE MASSET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINE MASSET, openstaande posities, locatie van MARTINE MASSET op de kaart.

MARTINE MASSET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINE MASSET, company assigned to the tax number BE03739440917. The company MARTINE MASSET is located at the address: RUE SAINTE-ANNE 46; 6240; FARCIENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARTINE MASSET were not found.
The main activity of MARTINE MASSET is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINE MASSET is not available. You also can look at reviews of MARTINE MASSET, open positions, location of MARTINE MASSET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINE MASSET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINE MASSET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINE MASSET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINE MASSET, employees, financial statistics.