MARC VAN DER POORTEN

Contactgegevens MARC VAN DER POORTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VAN DER POORTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VAN DER POORTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 3; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93677059 (+32-93677059) 93677059 (+32-93677059)

Fax (fax): +32 (4) 248-35-20 +32 (4) 248-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VAN DER POORTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VAN DER POORTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VAN DER POORTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VAN DER POORTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VAN DER POORTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VAN DER POORTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VAN DER POORTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VAN DER POORTEN
Products information MARC VAN DER POORTEN

BTW identificatienummer (tax): BE04741943359
Ondernemingsnummer: 1956634521
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MARC VAN DER POORTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VAN DER POORTEN
(Get full report from official database of BE for MARC VAN DER POORTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VAN DER POORTEN
Addition kinds of activities for MARC VAN DER POORTEN

514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
22610202. Het verven van katoenen breedgeweven stoffen | Dyeing cotton broadwoven fabrics
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
36799907. Hermetische afdichtingen, voor elektronische apparatuur | Hermetic seals, for electronic equipment
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
50990204. Logboeken, gebogen banden, posten en palen | Logs, hewn ties, posts, and poles
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij MARC VAN DER POORTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VAN DER POORTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VAN DER POORTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VAN DER POORTEN. Looking for open vacancies in other companies

 • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

 • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

 • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

  Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: CROWN CLEANING

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

 • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: GLI AMICI

  Type: Studentenjob

  Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

 • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Studentenjob

  Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

 • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

 • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DEFISAT

  Type: Vaste Job

  DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

 • Online marketeer (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

 • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MINGNEAU

  Type: Flexijob

  Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van MARC VAN DER POORTEN in sociale netwerken
Look for responds of MARC VAN DER POORTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VAN DER POORTEN. Laat een reactie achter voor MARC VAN DER POORTEN. MARC VAN DER POORTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VAN DER POORTEN. Leave a respond for MARC VAN DER POORTEN. MARC VAN DER POORTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VAN DER POORTEN op de google maps. Adres en contacten MARC VAN DER POORTEN
Location of MARC VAN DER POORTEN on the google maps. Address and contacts of MARC VAN DER POORTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VAN DER POORTEN MARC VAN DER POORTEN: JEAN-PAUL GATIN | Isofaq NV | Boat Service | FIRMIN BLONDEEL | G. BATTELLO

Other related companies as MARC VAN DER POORTEN: JEAN-PAUL GATIN | Isofaq NV | Boat Service | FIRMIN BLONDEEL | G. BATTELLO

MARC VAN DER POORTEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VAN DER POORTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04741943359. Het bedrijf MARC VAN DER POORTEN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 3; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARC VAN DER POORTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VAN DER POORTEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VAN DER POORTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VAN DER POORTEN, openstaande posities, locatie van MARC VAN DER POORTEN op de kaart.

MARC VAN DER POORTEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VAN DER POORTEN, company assigned to the tax number BE04741943359. The company MARC VAN DER POORTEN is located at the address: MOLENSTRAAT 3; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARC VAN DER POORTEN were not found.
The main activity of MARC VAN DER POORTEN is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VAN DER POORTEN is not available. You also can look at reviews of MARC VAN DER POORTEN, open positions, location of MARC VAN DER POORTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VAN DER POORTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VAN DER POORTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VAN DER POORTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VAN DER POORTEN, employees, financial statistics.