LUDOVICUS MORREN

Contactgegevens LUDOVICUS MORREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS MORREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS MORREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 92; 3440; ZOUTLEEUW, België

Telefoon (phone): 11781060 (+32-11781060) 11781060 (+32-11781060)

Fax (fax): +32 (55) 795-37-27 +32 (55) 795-37-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS MORREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS MORREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS MORREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS MORREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS MORREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS MORREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS MORREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS MORREN
Products information LUDOVICUS MORREN

BTW identificatienummer (tax): BE08420166015
Ondernemingsnummer: 3332122802
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LUDOVICUS MORREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS MORREN
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS MORREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS MORREN
Addition kinds of activities for LUDOVICUS MORREN

737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
20330404. Zuurkool: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sauerkraut: packaged in cans, jars, etc.
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
35370101. Vliegtuig motor cradles | Aircraft engine cradles
87480101. Testontwikkeling en evaluatiedienst | Test development and evaluation service

Werken bij LUDOVICUS MORREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS MORREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS MORREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS MORREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

 • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

  Regio: MERENDREE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

 • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

  Type: Studentenjob

  De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

 • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS MORREN in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS MORREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS MORREN. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS MORREN. LUDOVICUS MORREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS MORREN. Leave a respond for LUDOVICUS MORREN. LUDOVICUS MORREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS MORREN op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS MORREN
Location of LUDOVICUS MORREN on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS MORREN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS MORREN LUDOVICUS MORREN: STEFAAN COLLIER | FA. VANDONINCK | Vandersande J | Tricot D | KRISTOF GALLE

Other related companies as LUDOVICUS MORREN: STEFAAN COLLIER | FA. VANDONINCK | Vandersande J | Tricot D | KRISTOF GALLE

LUDOVICUS MORREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS MORREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08420166015. Het bedrijf LUDOVICUS MORREN bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 92; 3440; ZOUTLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LUDOVICUS MORREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS MORREN is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS MORREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS MORREN, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS MORREN op de kaart.

LUDOVICUS MORREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS MORREN, company assigned to the tax number BE08420166015. The company LUDOVICUS MORREN is located at the address: GROTE STEENWEG 92; 3440; ZOUTLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LUDOVICUS MORREN were not found.
The main activity of LUDOVICUS MORREN is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS MORREN is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS MORREN, open positions, location of LUDOVICUS MORREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS MORREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS MORREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS MORREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS MORREN, employees, financial statistics.