LUC GENEVROIS

Contactgegevens LUC GENEVROIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC GENEVROIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC GENEVROIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ENSEIGNEMENT 27; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71817686 (+32-71817686) 71817686 (+32-71817686)

Fax (fax): +32 (53) 106-83-53 +32 (53) 106-83-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC GENEVROIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC GENEVROIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC GENEVROIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC GENEVROIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC GENEVROIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC GENEVROIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC GENEVROIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC GENEVROIS
Products information LUC GENEVROIS

BTW identificatienummer (tax): BE06026519775
Ondernemingsnummer: 2816040039
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LUC GENEVROIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC GENEVROIS
(Get full report from official database of BE for LUC GENEVROIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC GENEVROIS
Addition kinds of activities for LUC GENEVROIS

6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
28360301. antitoxins | Antitoxins
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
39440108. driewielers | Tricycles
50130115. Pompen, olie en gas | Pumps, oil and gas
73779902. Verhuur en leasing van computerapparatuur | Computer peripheral equipment rental and leasing
73810101. Pantserdiensten | Armored car services

Werken bij LUC GENEVROIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC GENEVROIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC GENEVROIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC GENEVROIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

 • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

 • Administratief medewerker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal uit twee delen bestaan; -  enerzijds zal je eenvoudige aanbestedingen voorbereiden - anderzijds zal je enkele administratieve taken uitvoeren:        ° klasseren;        ° scannen;        ° briefwisseling;        ° bestellingen;        ° orderbevestigingen;        ° meehelpen aan de praktische voorbereidingen van evenementen (badges maken, voor het promomateriaal zorgen,...);        ° ...

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

  Regio: DONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: t-interim Asse

  Type: Studentenjob

  Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

 • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

 • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: TAC

  Type: Vaste Job

  Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

 • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

 • Freelance HR Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van LUC GENEVROIS in sociale netwerken
Look for responds of LUC GENEVROIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC GENEVROIS. Laat een reactie achter voor LUC GENEVROIS. LUC GENEVROIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC GENEVROIS. Leave a respond for LUC GENEVROIS. LUC GENEVROIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC GENEVROIS op de google maps. Adres en contacten LUC GENEVROIS
Location of LUC GENEVROIS on the google maps. Address and contacts of LUC GENEVROIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC GENEVROIS LUC GENEVROIS: VAN STEENWINCKEL | JAAK CALLEEUW | Actual Case Solution SPRL | ARTINET SPOOREN BVBA | vecko, mijke

Other related companies as LUC GENEVROIS: VAN STEENWINCKEL | JAAK CALLEEUW | Actual Case Solution SPRL | ARTINET SPOOREN BVBA | vecko, mijke

LUC GENEVROIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC GENEVROIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06026519775. Het bedrijf LUC GENEVROIS bevindt zich op het adres: RUE DE L'ENSEIGNEMENT 27; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LUC GENEVROIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC GENEVROIS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC GENEVROIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC GENEVROIS, openstaande posities, locatie van LUC GENEVROIS op de kaart.

LUC GENEVROIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC GENEVROIS, company assigned to the tax number BE06026519775. The company LUC GENEVROIS is located at the address: RUE DE L'ENSEIGNEMENT 27; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LUC GENEVROIS were not found.
The main activity of LUC GENEVROIS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC GENEVROIS is not available. You also can look at reviews of LUC GENEVROIS, open positions, location of LUC GENEVROIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC GENEVROIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC GENEVROIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC GENEVROIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC GENEVROIS, employees, financial statistics.