LENAERTS

Contactgegevens LENAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-HELENAVEST 8; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16812528 (+32-16812528) 16812528 (+32-16812528)

Fax (fax): +32 (65) 579-69-58 +32 (65) 579-69-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENAERTS
Products information LENAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE01156829833
Ondernemingsnummer: 4430480957
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LENAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENAERTS
(Get full report from official database of BE for LENAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENAERTS
Addition kinds of activities for LENAERTS

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
27210202. Tijdschriften: uitgeverij en drukwerk | Magazines: publishing and printing
35969905. Mail schalen | Mail scales
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij LENAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENAERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

 • Magazijnier (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

 • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Bediende orderinput (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

 • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

Zoek naar antwoorden van LENAERTS in sociale netwerken
Look for responds of LENAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENAERTS. Laat een reactie achter voor LENAERTS. LENAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENAERTS. Leave a respond for LENAERTS. LENAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENAERTS op de google maps. Adres en contacten LENAERTS
Location of LENAERTS on the google maps. Address and contacts of LENAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LENAERTS LENAERTS: Dierckx F | SAXON | MARCEL VANHAY | MAZDA-MECHELEN | Helivieuw Marketing Service Belgium

Other related companies as LENAERTS: Dierckx F | SAXON | MARCEL VANHAY | MAZDA-MECHELEN | Helivieuw Marketing Service Belgium

LENAERTS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LENAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01156829833. Het bedrijf LENAERTS bevindt zich op het adres: SINT-HELENAVEST 8; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LENAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LENAERTS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENAERTS, openstaande posities, locatie van LENAERTS op de kaart.

LENAERTS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LENAERTS, company assigned to the tax number BE01156829833. The company LENAERTS is located at the address: SINT-HELENAVEST 8; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LENAERTS were not found.
The main activity of LENAERTS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LENAERTS is not available. You also can look at reviews of LENAERTS, open positions, location of LENAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENAERTS, employees, financial statistics.