LELOUP

Contactgegevens LELOUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LELOUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

LELOUP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE BURDINNE 1; 4217; HERON, België

Telefoon (phone): 85712531 (+32-85712531) 85712531 (+32-85712531)

Fax (fax): +32 (63) 267-57-12 +32 (63) 267-57-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LELOUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LELOUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LELOUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LELOUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LELOUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LELOUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LELOUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LELOUP
Products information LELOUP

BTW identificatienummer (tax): BE07345703125
Ondernemingsnummer: 1123870849
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LELOUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LELOUP
(Get full report from official database of BE for LELOUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor LELOUP
Addition kinds of activities for LELOUP

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
566101. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
22819900. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij LELOUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LELOUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LELOUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LELOUP. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

 • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

 • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Chauffeur C of CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

 • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

  Regio: BUDINGEN

  Bedrijf: PERFECT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student magazijn Zulte (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Studentenjob

  Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

 • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

 • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

Zoek naar antwoorden van LELOUP in sociale netwerken
Look for responds of LELOUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor LELOUP. Laat een reactie achter voor LELOUP. LELOUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LELOUP. Leave a respond for LELOUP. LELOUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LELOUP op de google maps. Adres en contacten LELOUP
Location of LELOUP on the google maps. Address and contacts of LELOUP

Andere gerelateerde bedrijven als come LELOUP LELOUP: Van Remoortel Drankenhandel | DRY CLEAN | RAPHAEL VERZYCK | PSYCHOTH?R. ROBINSON B. | JAN SPAEPEN

Other related companies as LELOUP: Van Remoortel Drankenhandel | DRY CLEAN | RAPHAEL VERZYCK | PSYCHOTH?R. ROBINSON B. | JAN SPAEPEN

LELOUP is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LELOUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07345703125. Het bedrijf LELOUP bevindt zich op het adres: ROUTE DE BURDINNE 1; 4217; HERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LELOUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LELOUP is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LELOUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LELOUP, openstaande posities, locatie van LELOUP op de kaart.

LELOUP is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LELOUP, company assigned to the tax number BE07345703125. The company LELOUP is located at the address: ROUTE DE BURDINNE 1; 4217; HERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LELOUP were not found.
The main activity of LELOUP is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LELOUP is not available. You also can look at reviews of LELOUP, open positions, location of LELOUP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LELOUP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LELOUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LELOUP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LELOUP, employees, financial statistics.