JULIEN VAN DEN BRANDE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • JULIEN VAN DEN BRANDE
Private companiesFood and Kindred Products • JULIEN VAN DEN BRANDE

Contactgegevens JULIEN VAN DEN BRANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN VAN DEN BRANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN VAN DEN BRANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDE 114; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52302310 (+32-52302310) 52302310 (+32-52302310)

Fax (fax): +32 (58) 269-44-23 +32 (58) 269-44-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN VAN DEN BRANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN VAN DEN BRANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN VAN DEN BRANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN VAN DEN BRANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN VAN DEN BRANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN VAN DEN BRANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN VAN DEN BRANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN VAN DEN BRANDE
Products information JULIEN VAN DEN BRANDE

BTW identificatienummer (tax): BE03086029052
Ondernemingsnummer: 6904602050
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JULIEN VAN DEN BRANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN VAN DEN BRANDE
(Get full report from official database of BE for JULIEN VAN DEN BRANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN VAN DEN BRANDE
Addition kinds of activities for JULIEN VAN DEN BRANDE

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
29520000. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
35470201. Barfabrieken | Bar mills
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions

Werken bij JULIEN VAN DEN BRANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN VAN DEN BRANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN VAN DEN BRANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN VAN DEN BRANDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

 • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

 • Preventieadviseur (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

 • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

 • Redders (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

 • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Vaste Job

  Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

 • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

 • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

 • Hulpkok (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ALITIA

  Type: Vaste Job

  Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

 • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

 • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

 • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van JULIEN VAN DEN BRANDE in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN VAN DEN BRANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN VAN DEN BRANDE. Laat een reactie achter voor JULIEN VAN DEN BRANDE. JULIEN VAN DEN BRANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN VAN DEN BRANDE. Leave a respond for JULIEN VAN DEN BRANDE. JULIEN VAN DEN BRANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN VAN DEN BRANDE op de google maps. Adres en contacten JULIEN VAN DEN BRANDE
Location of JULIEN VAN DEN BRANDE on the google maps. Address and contacts of JULIEN VAN DEN BRANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN VAN DEN BRANDE JULIEN VAN DEN BRANDE: BANCONTACT-MISTER CASH | STEDELIJK ZWEMBAD | Miss Ti Mode SPRL | V.D.B. WOONINRICHTING | HUGO SCHOEVAERTS

Other related companies as JULIEN VAN DEN BRANDE: BANCONTACT-MISTER CASH | STEDELIJK ZWEMBAD | Miss Ti Mode SPRL | V.D.B. WOONINRICHTING | HUGO SCHOEVAERTS

JULIEN VAN DEN BRANDE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN VAN DEN BRANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03086029052. Het bedrijf JULIEN VAN DEN BRANDE bevindt zich op het adres: LINDE 114; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JULIEN VAN DEN BRANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN VAN DEN BRANDE is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN VAN DEN BRANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN VAN DEN BRANDE, openstaande posities, locatie van JULIEN VAN DEN BRANDE op de kaart.

JULIEN VAN DEN BRANDE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN VAN DEN BRANDE, company assigned to the tax number BE03086029052. The company JULIEN VAN DEN BRANDE is located at the address: LINDE 114; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JULIEN VAN DEN BRANDE were not found.
The main activity of JULIEN VAN DEN BRANDE is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN VAN DEN BRANDE is not available. You also can look at reviews of JULIEN VAN DEN BRANDE, open positions, location of JULIEN VAN DEN BRANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN VAN DEN BRANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN VAN DEN BRANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN VAN DEN BRANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN VAN DEN BRANDE, employees, financial statistics.