JULIA MICHEL

Contactgegevens JULIA MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIA MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIA MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN JEAN 25; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65671385 (+32-65671385) 65671385 (+32-65671385)

Fax (fax): +32 (63) 737-46-54 +32 (63) 737-46-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIA MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIA MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIA MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIA MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIA MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIA MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIA MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIA MICHEL
Products information JULIA MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE01466369628
Ondernemingsnummer: 9608062744
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 769,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JULIA MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIA MICHEL
(Get full report from official database of BE for JULIA MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIA MICHEL
Addition kinds of activities for JULIA MICHEL

507299. Hardware, nec | Hardware, nec
20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
61590203. Financiële leasing van machines en uitrusting | Machinery and equipment finance leasing
73389904. Woordverwerkingsdienst | Word processing service

Werken bij JULIA MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIA MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIA MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIA MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

 • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

 • Technieker Sanitair (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

 • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

 • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • HANDLANGER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

  Type: Vaste Job

  Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

 • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Freelance 3D unity developer (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van JULIA MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of JULIA MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIA MICHEL. Laat een reactie achter voor JULIA MICHEL. JULIA MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIA MICHEL. Leave a respond for JULIA MICHEL. JULIA MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIA MICHEL op de google maps. Adres en contacten JULIA MICHEL
Location of JULIA MICHEL on the google maps. Address and contacts of JULIA MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIA MICHEL JULIA MICHEL: Bernard | Vigneron | VERZEKERINGEN AUDI | MRS Leuven | Couleur Caf猫

Other related companies as JULIA MICHEL: Bernard | Vigneron | VERZEKERINGEN AUDI | MRS Leuven | Couleur Caf猫

JULIA MICHEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIA MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01466369628. Het bedrijf JULIA MICHEL bevindt zich op het adres: RUE JEAN JEAN 25; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 769,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JULIA MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIA MICHEL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIA MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIA MICHEL, openstaande posities, locatie van JULIA MICHEL op de kaart.

JULIA MICHEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIA MICHEL, company assigned to the tax number BE01466369628. The company JULIA MICHEL is located at the address: RUE JEAN JEAN 25; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 769,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JULIA MICHEL were not found.
The main activity of JULIA MICHEL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIA MICHEL is not available. You also can look at reviews of JULIA MICHEL, open positions, location of JULIA MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIA MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIA MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIA MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIA MICHEL, employees, financial statistics.