GHISLAIN BAUTERS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GHISLAIN BAUTERS

Contactgegevens GHISLAIN BAUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHISLAIN BAUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHISLAIN BAUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 33; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93835384 (+32-93835384) 93835384 (+32-93835384)

Fax (fax): +32 (2) 289-55-99 +32 (2) 289-55-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHISLAIN BAUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHISLAIN BAUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHISLAIN BAUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHISLAIN BAUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHISLAIN BAUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHISLAIN BAUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHISLAIN BAUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHISLAIN BAUTERS
Products information GHISLAIN BAUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09672882080
Ondernemingsnummer: 1254882812
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GHISLAIN BAUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHISLAIN BAUTERS
(Get full report from official database of BE for GHISLAIN BAUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHISLAIN BAUTERS
Addition kinds of activities for GHISLAIN BAUTERS

242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
32979904. Grafiet vuurvaste materialen: koolstofbinding of keramische binding | Graphite refractories: carbon bond or ceramic bond
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
36120101. Autotransformatoren, elektrische (kracht transformatoren) | Autotransformers, electric (power transformers)
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij GHISLAIN BAUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHISLAIN BAUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHISLAIN BAUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHISLAIN BAUTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

 • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

 • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

 • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

 • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

  Type: Vaste Job

  Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

 • Chauffeur CE (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

 • bakkershulp (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van GHISLAIN BAUTERS in sociale netwerken
Look for responds of GHISLAIN BAUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHISLAIN BAUTERS. Laat een reactie achter voor GHISLAIN BAUTERS. GHISLAIN BAUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHISLAIN BAUTERS. Leave a respond for GHISLAIN BAUTERS. GHISLAIN BAUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHISLAIN BAUTERS op de google maps. Adres en contacten GHISLAIN BAUTERS
Location of GHISLAIN BAUTERS on the google maps. Address and contacts of GHISLAIN BAUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come GHISLAIN BAUTERS GHISLAIN BAUTERS: BBL | DELHAYE-PITZ | KAREL DE BOCK | G.T.S. Gillet T | EducSoft

Other related companies as GHISLAIN BAUTERS: BBL | DELHAYE-PITZ | KAREL DE BOCK | G.T.S. Gillet T | EducSoft

GHISLAIN BAUTERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHISLAIN BAUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09672882080. Het bedrijf GHISLAIN BAUTERS bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 33; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in GHISLAIN BAUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHISLAIN BAUTERS is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHISLAIN BAUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHISLAIN BAUTERS, openstaande posities, locatie van GHISLAIN BAUTERS op de kaart.

GHISLAIN BAUTERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHISLAIN BAUTERS, company assigned to the tax number BE09672882080. The company GHISLAIN BAUTERS is located at the address: KASTEELSTRAAT 33; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in GHISLAIN BAUTERS were not found.
The main activity of GHISLAIN BAUTERS is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GHISLAIN BAUTERS is not available. You also can look at reviews of GHISLAIN BAUTERS, open positions, location of GHISLAIN BAUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHISLAIN BAUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHISLAIN BAUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHISLAIN BAUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHISLAIN BAUTERS, employees, financial statistics.