JEAN-MARIE CHOFFRAY

Contactgegevens JEAN-MARIE CHOFFRAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE CHOFFRAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE CHOFFRAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONT 47; 6661; HOUFFALIZE, België

Telefoon (phone): 61288767 (+32-61288767) 61288767 (+32-61288767)

Fax (fax): +32 (81) 387-91-65 +32 (81) 387-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE CHOFFRAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE CHOFFRAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE CHOFFRAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE CHOFFRAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE CHOFFRAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE CHOFFRAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE CHOFFRAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE CHOFFRAY
Products information JEAN-MARIE CHOFFRAY

BTW identificatienummer (tax): BE07717041015
Ondernemingsnummer: 4316497802
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JEAN-MARIE CHOFFRAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE CHOFFRAY
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE CHOFFRAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE CHOFFRAY
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE CHOFFRAY

7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
24410301. Gereedschapskisten, hout | Tool chests, wood
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
35429913. Spijker machines | Nail heading machines
35999900. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
57229902. Keuken, compleet (wastafels, kasten, enz.) | Kitchens, complete (sinks, cabinets, etc.)
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered

Werken bij JEAN-MARIE CHOFFRAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE CHOFFRAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE CHOFFRAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE CHOFFRAY. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

 • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

 • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

 • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • DevOps Engineer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

 • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

 • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

  Type: Werfreserve

  U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE CHOFFRAY in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE CHOFFRAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE CHOFFRAY. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE CHOFFRAY. JEAN-MARIE CHOFFRAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE CHOFFRAY. Leave a respond for JEAN-MARIE CHOFFRAY. JEAN-MARIE CHOFFRAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE CHOFFRAY op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE CHOFFRAY
Location of JEAN-MARIE CHOFFRAY on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE CHOFFRAY

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE CHOFFRAY JEAN-MARIE CHOFFRAY: 'T GROEN HOEKJE | KODOKAN BLANKENBERGE | ALTO ALTO | LIBRAIRIE HESBIGNONNE | ROBERT DEBAERE

Other related companies as JEAN-MARIE CHOFFRAY: 'T GROEN HOEKJE | KODOKAN BLANKENBERGE | ALTO ALTO | LIBRAIRIE HESBIGNONNE | ROBERT DEBAERE

JEAN-MARIE CHOFFRAY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE CHOFFRAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07717041015. Het bedrijf JEAN-MARIE CHOFFRAY bevindt zich op het adres: MONT 47; 6661; HOUFFALIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN-MARIE CHOFFRAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE CHOFFRAY is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE CHOFFRAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE CHOFFRAY, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE CHOFFRAY op de kaart.

JEAN-MARIE CHOFFRAY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE CHOFFRAY, company assigned to the tax number BE07717041015. The company JEAN-MARIE CHOFFRAY is located at the address: MONT 47; 6661; HOUFFALIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN-MARIE CHOFFRAY were not found.
The main activity of JEAN-MARIE CHOFFRAY is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE CHOFFRAY is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE CHOFFRAY, open positions, location of JEAN-MARIE CHOFFRAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE CHOFFRAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE CHOFFRAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE CHOFFRAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE CHOFFRAY, employees, financial statistics.