JEAN DUTHOIS

Contactgegevens JEAN DUTHOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN DUTHOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN DUTHOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNET D'EN HAUT 34; 7781; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56555501 (+32-56555501) 56555501 (+32-56555501)

Fax (fax): +32 (58) 884-56-76 +32 (58) 884-56-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN DUTHOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN DUTHOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN DUTHOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN DUTHOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN DUTHOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN DUTHOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN DUTHOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN DUTHOIS
Products information JEAN DUTHOIS

BTW identificatienummer (tax): BE02906402587
Ondernemingsnummer: 9434204101
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEAN DUTHOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN DUTHOIS
(Get full report from official database of BE for JEAN DUTHOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN DUTHOIS
Addition kinds of activities for JEAN DUTHOIS

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
02719902. Fox Farm | Fox farm
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
23920204. Schoenen tassen: gemaakt van aangekochte materialen | Shoe bags: made from purchased materials
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
82449902. Commerciële school | Commercial school
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij JEAN DUTHOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN DUTHOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN DUTHOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN DUTHOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

 • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

 • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

 • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

 • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Vaste Job

  Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected] Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

 • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TABAK EXPRESS

  Type: Leercontract

  bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van JEAN DUTHOIS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN DUTHOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN DUTHOIS. Laat een reactie achter voor JEAN DUTHOIS. JEAN DUTHOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN DUTHOIS. Leave a respond for JEAN DUTHOIS. JEAN DUTHOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN DUTHOIS op de google maps. Adres en contacten JEAN DUTHOIS
Location of JEAN DUTHOIS on the google maps. Address and contacts of JEAN DUTHOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN DUTHOIS JEAN DUTHOIS: Souvais M | Q8 | Vandenbemden 2000 NV | BMW RECUP (TECHNI-MOTOR) | Bourgeois Michel

Other related companies as JEAN DUTHOIS: Souvais M | Q8 | Vandenbemden 2000 NV | BMW RECUP (TECHNI-MOTOR) | Bourgeois Michel

JEAN DUTHOIS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN DUTHOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906402587. Het bedrijf JEAN DUTHOIS bevindt zich op het adres: CORNET D'EN HAUT 34; 7781; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN DUTHOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN DUTHOIS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN DUTHOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN DUTHOIS, openstaande posities, locatie van JEAN DUTHOIS op de kaart.

JEAN DUTHOIS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN DUTHOIS, company assigned to the tax number BE02906402587. The company JEAN DUTHOIS is located at the address: CORNET D'EN HAUT 34; 7781; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN DUTHOIS were not found.
The main activity of JEAN DUTHOIS is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN DUTHOIS is not available. You also can look at reviews of JEAN DUTHOIS, open positions, location of JEAN DUTHOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN DUTHOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN DUTHOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN DUTHOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN DUTHOIS, employees, financial statistics.