JEAN COLLET

Contactgegevens JEAN COLLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN COLLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN COLLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HUY 333; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10688511 (+32-10688511) 10688511 (+32-10688511)

Fax (fax): +32 (63) 599-38-96 +32 (63) 599-38-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN COLLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN COLLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN COLLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN COLLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN COLLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN COLLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN COLLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN COLLET
Products information JEAN COLLET

BTW identificatienummer (tax): BE04189331054
Ondernemingsnummer: 9986541748
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JEAN COLLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN COLLET
(Get full report from official database of BE for JEAN COLLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN COLLET
Addition kinds of activities for JEAN COLLET

3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
35590403. Desalination apparatuur | Desalination equipment
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing
89990101. Artiest | Artist

Werken bij JEAN COLLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN COLLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN COLLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN COLLET. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

 • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

 • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

 • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

 • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

  Regio: APPELTERRE-EICHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

 • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ' T PETOETERKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

Zoek naar antwoorden van JEAN COLLET in sociale netwerken
Look for responds of JEAN COLLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN COLLET. Laat een reactie achter voor JEAN COLLET. JEAN COLLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN COLLET. Leave a respond for JEAN COLLET. JEAN COLLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN COLLET op de google maps. Adres en contacten JEAN COLLET
Location of JEAN COLLET on the google maps. Address and contacts of JEAN COLLET

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN COLLET JEAN COLLET: FLSOCIETE BELGE D'EXPLOITATION DE GARAGE SA | Dewael L | A.S.O. KON. ATHENEUM | BLATON | TANGHE

Other related companies as JEAN COLLET: FLSOCIETE BELGE D'EXPLOITATION DE GARAGE SA | Dewael L | A.S.O. KON. ATHENEUM | BLATON | TANGHE

JEAN COLLET is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN COLLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04189331054. Het bedrijf JEAN COLLET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HUY 333; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN COLLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN COLLET is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN COLLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN COLLET, openstaande posities, locatie van JEAN COLLET op de kaart.

JEAN COLLET is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN COLLET, company assigned to the tax number BE04189331054. The company JEAN COLLET is located at the address: CHAUSS?E DE HUY 333; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN COLLET were not found.
The main activity of JEAN COLLET is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN COLLET is not available. You also can look at reviews of JEAN COLLET, open positions, location of JEAN COLLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN COLLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN COLLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN COLLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN COLLET, employees, financial statistics.