JEAN & PIERRE CATTEAUX

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • JEAN & PIERRE CATTEAUX
Private companiesEating and Drinking Places • JEAN & PIERRE CATTEAUX

Contactgegevens JEAN & PIERRE CATTEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN & PIERRE CATTEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN & PIERRE CATTEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 159; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56342005 (+32-56342005) 56342005 (+32-56342005)

Fax (fax): +32 (81) 600-61-17 +32 (81) 600-61-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN & PIERRE CATTEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN & PIERRE CATTEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN & PIERRE CATTEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN & PIERRE CATTEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN & PIERRE CATTEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN & PIERRE CATTEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN & PIERRE CATTEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN & PIERRE CATTEAUX
Products information JEAN & PIERRE CATTEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE05223144531
Ondernemingsnummer: 1620452880
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JEAN & PIERRE CATTEAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN & PIERRE CATTEAUX
(Get full report from official database of BE for JEAN & PIERRE CATTEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN & PIERRE CATTEAUX
Addition kinds of activities for JEAN & PIERRE CATTEAUX

833101. Job training services | Job training services
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
36790102. Commutators, elektronisch | Commutators, electronic
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
44249901. Coastwise transport, vracht | Coastwise transportation, freight
57369902. Koperen instrumenten | Brass instruments
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij JEAN & PIERRE CATTEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN & PIERRE CATTEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN & PIERRE CATTEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN & PIERRE CATTEAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • arbeider, technieker (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: JANSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

 • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

 • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

 • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

 • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

Zoek naar antwoorden van JEAN & PIERRE CATTEAUX in sociale netwerken
Look for responds of JEAN & PIERRE CATTEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN & PIERRE CATTEAUX. Laat een reactie achter voor JEAN & PIERRE CATTEAUX. JEAN & PIERRE CATTEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN & PIERRE CATTEAUX. Leave a respond for JEAN & PIERRE CATTEAUX. JEAN & PIERRE CATTEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN & PIERRE CATTEAUX op de google maps. Adres en contacten JEAN & PIERRE CATTEAUX
Location of JEAN & PIERRE CATTEAUX on the google maps. Address and contacts of JEAN & PIERRE CATTEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN & PIERRE CATTEAUX JEAN & PIERRE CATTEAUX: Verbeeck M | V.B. SERAING PROVINCE | Biscop P | Asitis SPRL | 3 G

Other related companies as JEAN & PIERRE CATTEAUX: Verbeeck M | V.B. SERAING PROVINCE | Biscop P | Asitis SPRL | 3 G

JEAN & PIERRE CATTEAUX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN & PIERRE CATTEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05223144531. Het bedrijf JEAN & PIERRE CATTEAUX bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 159; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 157,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN & PIERRE CATTEAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN & PIERRE CATTEAUX is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN & PIERRE CATTEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN & PIERRE CATTEAUX, openstaande posities, locatie van JEAN & PIERRE CATTEAUX op de kaart.

JEAN & PIERRE CATTEAUX is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN & PIERRE CATTEAUX, company assigned to the tax number BE05223144531. The company JEAN & PIERRE CATTEAUX is located at the address: STATIONSTRAAT 159; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 157,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN & PIERRE CATTEAUX were not found.
The main activity of JEAN & PIERRE CATTEAUX is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN & PIERRE CATTEAUX is not available. You also can look at reviews of JEAN & PIERRE CATTEAUX, open positions, location of JEAN & PIERRE CATTEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN & PIERRE CATTEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN & PIERRE CATTEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN & PIERRE CATTEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN & PIERRE CATTEAUX, employees, financial statistics.