JANSSENS J & J

Contactgegevens JANSSENS J & J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS J & J: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS J & J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE PAEPESTRAAT 17; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14211666 (+32-14211666) 14211666 (+32-14211666)

Fax (fax): +32 (69) 449-36-24 +32 (69) 449-36-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS J & J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS J & J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS J & J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS J & J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS J & J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS J & J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS J & J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS J & J
Products information JANSSENS J & J

BTW identificatienummer (tax): BE08748107910
Ondernemingsnummer: 1438629150
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in JANSSENS J & J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS J & J
(Get full report from official database of BE for JANSSENS J & J)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS J & J
Addition kinds of activities for JANSSENS J & J

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
36610000. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's

Werken bij JANSSENS J & J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS J & J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS J & J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS J & J. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

 • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

 • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

 • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Studentenjob

  Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

 • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

 • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

 • Afwashulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van JANSSENS J & J in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS J & J in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS J & J. Laat een reactie achter voor JANSSENS J & J. JANSSENS J & J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS J & J. Leave a respond for JANSSENS J & J. JANSSENS J & J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS J & J op de google maps. Adres en contacten JANSSENS J & J
Location of JANSSENS J & J on the google maps. Address and contacts of JANSSENS J & J

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS J & J JANSSENS J & J: DIRK STEVENS | MERCHIERS | Eco-Beton Kleinschalig | L.R.I.O. | IRINA, STOICESCU

Other related companies as JANSSENS J & J: DIRK STEVENS | MERCHIERS | Eco-Beton Kleinschalig | L.R.I.O. | IRINA, STOICESCU

JANSSENS J & J is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS J & J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08748107910. Het bedrijf JANSSENS J & J bevindt zich op het adres: DE PAEPESTRAAT 17; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JANSSENS J & J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANSSENS J & J is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS J & J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS J & J, openstaande posities, locatie van JANSSENS J & J op de kaart.

JANSSENS J & J is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSENS J & J, company assigned to the tax number BE08748107910. The company JANSSENS J & J is located at the address: DE PAEPESTRAAT 17; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JANSSENS J & J were not found.
The main activity of JANSSENS J & J is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS J & J is not available. You also can look at reviews of JANSSENS J & J, open positions, location of JANSSENS J & J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS J & J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS J & J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS J & J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS J & J, employees, financial statistics.