JACQUI LAMBERT JONY

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • JACQUI LAMBERT JONY
Private companiesFood Stores • JACQUI LAMBERT JONY

Contactgegevens JACQUI LAMBERT JONY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUI LAMBERT JONY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUI LAMBERT JONY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MANDELSTRAAT 28; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56603623 (+32-56603623) 56603623 (+32-56603623)

Fax (fax): +32 (13) 449-59-90 +32 (13) 449-59-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUI LAMBERT JONY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUI LAMBERT JONY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUI LAMBERT JONY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUI LAMBERT JONY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUI LAMBERT JONY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUI LAMBERT JONY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUI LAMBERT JONY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUI LAMBERT JONY
Products information JACQUI LAMBERT JONY

BTW identificatienummer (tax): BE09529510498
Ondernemingsnummer: 1539978027
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JACQUI LAMBERT JONY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUI LAMBERT JONY
(Get full report from official database of BE for JACQUI LAMBERT JONY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUI LAMBERT JONY
Addition kinds of activities for JACQUI LAMBERT JONY

3331. Primaire koper | Primary copper
28650100. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal
35450328. Gereedschap en accessoires voor gereedschapsmiddelen | Tools and accessories for machine tools
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors

Werken bij JACQUI LAMBERT JONY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUI LAMBERT JONY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUI LAMBERT JONY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUI LAMBERT JONY. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

 • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

 • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

 • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Studentenjob

  Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

 • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

 • PROJECT ENGINEER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

 • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

  Type: Vaste Job

  U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

 • Social media recruiter (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • hulpkelner (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: DE COUTER

  Type: Flexijob

  hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van JACQUI LAMBERT JONY in sociale netwerken
Look for responds of JACQUI LAMBERT JONY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUI LAMBERT JONY. Laat een reactie achter voor JACQUI LAMBERT JONY. JACQUI LAMBERT JONY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUI LAMBERT JONY. Leave a respond for JACQUI LAMBERT JONY. JACQUI LAMBERT JONY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUI LAMBERT JONY op de google maps. Adres en contacten JACQUI LAMBERT JONY
Location of JACQUI LAMBERT JONY on the google maps. Address and contacts of JACQUI LAMBERT JONY

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUI LAMBERT JONY JACQUI LAMBERT JONY: COIFFURE PETRA | HAARSTUDIO BELLISSIMO | F. REMY | Wertz Florence | MARNICK LAPERE

Other related companies as JACQUI LAMBERT JONY: COIFFURE PETRA | HAARSTUDIO BELLISSIMO | F. REMY | Wertz Florence | MARNICK LAPERE

JACQUI LAMBERT JONY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUI LAMBERT JONY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09529510498. Het bedrijf JACQUI LAMBERT JONY bevindt zich op het adres: MANDELSTRAAT 28; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JACQUI LAMBERT JONY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUI LAMBERT JONY is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUI LAMBERT JONY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUI LAMBERT JONY, openstaande posities, locatie van JACQUI LAMBERT JONY op de kaart.

JACQUI LAMBERT JONY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUI LAMBERT JONY, company assigned to the tax number BE09529510498. The company JACQUI LAMBERT JONY is located at the address: MANDELSTRAAT 28; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JACQUI LAMBERT JONY were not found.
The main activity of JACQUI LAMBERT JONY is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUI LAMBERT JONY is not available. You also can look at reviews of JACQUI LAMBERT JONY, open positions, location of JACQUI LAMBERT JONY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUI LAMBERT JONY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUI LAMBERT JONY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUI LAMBERT JONY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUI LAMBERT JONY, employees, financial statistics.