JACKSON INTERNATIONAL

Contactgegevens JACKSON INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACKSON INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACKSON INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ANNASTRAAT 4; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26880727 (+32-26880727) 26880727 (+32-26880727)

Fax (fax): +32 (11) 381-43-96 +32 (11) 381-43-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACKSON INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACKSON INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACKSON INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACKSON INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACKSON INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACKSON INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACKSON INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACKSON INTERNATIONAL
Products information JACKSON INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE06126495361
Ondernemingsnummer: 6444824218
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JACKSON INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACKSON INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for JACKSON INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACKSON INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for JACKSON INTERNATIONAL

3334. Primair aluminium | Primary aluminum
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom
82490301. Medische en tandheelkundige assistent school | Medical and dental assistant school

Werken bij JACKSON INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACKSON INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACKSON INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACKSON INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

 • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

 • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

 • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

  Type: Vaste Job

  Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

 • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Cegebo

  Type: Vaste Job

  Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

 • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BABY PLANET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

 • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: BMW Group Belux

  Type: Werfreserve

  Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van JACKSON INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of JACKSON INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACKSON INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor JACKSON INTERNATIONAL. JACKSON INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACKSON INTERNATIONAL. Leave a respond for JACKSON INTERNATIONAL. JACKSON INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACKSON INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten JACKSON INTERNATIONAL
Location of JACKSON INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of JACKSON INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come JACKSON INTERNATIONAL JACKSON INTERNATIONAL: IMMO GةRANCE DU PARC | DUPةROUX | Galland B | O.C.M.W. | Van Belleghem H

Other related companies as JACKSON INTERNATIONAL: IMMO GةRANCE DU PARC | DUPةROUX | Galland B | O.C.M.W. | Van Belleghem H

JACKSON INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACKSON INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06126495361. Het bedrijf JACKSON INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: SINT-ANNASTRAAT 4; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JACKSON INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACKSON INTERNATIONAL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACKSON INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACKSON INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van JACKSON INTERNATIONAL op de kaart.

JACKSON INTERNATIONAL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACKSON INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE06126495361. The company JACKSON INTERNATIONAL is located at the address: SINT-ANNASTRAAT 4; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JACKSON INTERNATIONAL were not found.
The main activity of JACKSON INTERNATIONAL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACKSON INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of JACKSON INTERNATIONAL, open positions, location of JACKSON INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACKSON INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACKSON INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACKSON INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACKSON INTERNATIONAL, employees, financial statistics.