HILDA PETERS

Contactgegevens HILDA PETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILDA PETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILDA PETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 10; 4210; BURDINNE, België

Telefoon (phone): 85711177 (+32-85711177) 85711177 (+32-85711177)

Fax (fax): +32 (51) 827-82-57 +32 (51) 827-82-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILDA PETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILDA PETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILDA PETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILDA PETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILDA PETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILDA PETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILDA PETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILDA PETERS
Products information HILDA PETERS

BTW identificatienummer (tax): BE08230377197
Ondernemingsnummer: 5468139648
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HILDA PETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILDA PETERS
(Get full report from official database of BE for HILDA PETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILDA PETERS
Addition kinds of activities for HILDA PETERS

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats
38410209. Optometers | Optometers
39520114. Poeders, goud of brons: kunstenaars ' | Powders, gold or bronze: artists'
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec

Werken bij HILDA PETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILDA PETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILDA PETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILDA PETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

 • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

 • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

 • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

 • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

 • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

 • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van HILDA PETERS in sociale netwerken
Look for responds of HILDA PETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILDA PETERS. Laat een reactie achter voor HILDA PETERS. HILDA PETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILDA PETERS. Leave a respond for HILDA PETERS. HILDA PETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILDA PETERS op de google maps. Adres en contacten HILDA PETERS
Location of HILDA PETERS on the google maps. Address and contacts of HILDA PETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HILDA PETERS HILDA PETERS: LE VIETNAM | Zen | DANIEL DANDOIS | ANNE-MARIE COSIJNS | Michel Vienne

Other related companies as HILDA PETERS: LE VIETNAM | Zen | DANIEL DANDOIS | ANNE-MARIE COSIJNS | Michel Vienne

HILDA PETERS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILDA PETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230377197. Het bedrijf HILDA PETERS bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 10; 4210; BURDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HILDA PETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HILDA PETERS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILDA PETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILDA PETERS, openstaande posities, locatie van HILDA PETERS op de kaart.

HILDA PETERS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILDA PETERS, company assigned to the tax number BE08230377197. The company HILDA PETERS is located at the address: RUE DE LA GARE 10; 4210; BURDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HILDA PETERS were not found.
The main activity of HILDA PETERS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HILDA PETERS is not available. You also can look at reviews of HILDA PETERS, open positions, location of HILDA PETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILDA PETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILDA PETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILDA PETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILDA PETERS, employees, financial statistics.