HENNETON

Contactgegevens HENNETON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENNETON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENNETON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TOURNAI 20; 7620; BLEHARIES, België

Telefoon (phone): 69344218 (+32-69344218) 69344218 (+32-69344218)

Fax (fax): +32 (4) 884-59-14 +32 (4) 884-59-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENNETON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENNETON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENNETON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENNETON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENNETON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENNETON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENNETON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENNETON
Products information HENNETON

BTW identificatienummer (tax): BE06284423828
Ondernemingsnummer: 1372161865
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HENNETON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENNETON
(Get full report from official database of BE for HENNETON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENNETON
Addition kinds of activities for HENNETON

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
31720205. Belangrijke zaken | Key cases
35190202. Motor starters, pneumatisch | Engine starters, pneumatic
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
39110301. Handgrepen, goud en zilver: paraplu en parasol | Handles, gold and silver: umbrella and parasol
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)

Werken bij HENNETON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENNETON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENNETON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENNETON. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

 • sanitair installateur (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

 • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

 • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

 • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Vaste Job

  -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

 • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

 • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

 • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Oostendse Friethoek

  Type: Flexijob

  Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van HENNETON in sociale netwerken
Look for responds of HENNETON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENNETON. Laat een reactie achter voor HENNETON. HENNETON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENNETON. Leave a respond for HENNETON. HENNETON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENNETON op de google maps. Adres en contacten HENNETON
Location of HENNETON on the google maps. Address and contacts of HENNETON

Andere gerelateerde bedrijven als come HENNETON HENNETON: FLMUISBROEK NV | Debo Center | ALAIN PETERFREUND | CR?CHE THONET | GERARD DETILLEU

Other related companies as HENNETON: FLMUISBROEK NV | Debo Center | ALAIN PETERFREUND | CR?CHE THONET | GERARD DETILLEU

HENNETON is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENNETON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06284423828. Het bedrijf HENNETON bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TOURNAI 20; 7620; BLEHARIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HENNETON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENNETON is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENNETON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENNETON, openstaande posities, locatie van HENNETON op de kaart.

HENNETON is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENNETON, company assigned to the tax number BE06284423828. The company HENNETON is located at the address: CHAUSS?E DE TOURNAI 20; 7620; BLEHARIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HENNETON were not found.
The main activity of HENNETON is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENNETON is not available. You also can look at reviews of HENNETON, open positions, location of HENNETON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENNETON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENNETON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENNETON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENNETON, employees, financial statistics.