HANSSENS GEBRS

Contactgegevens HANSSENS GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANSSENS GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANSSENS GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENSTRAAT 2; 1630; LINKEBEEK/LINKEBEEK, België

Telefoon (phone): 23804140 (+32-23804140) 23804140 (+32-23804140)

Fax (fax): +32 (51) 597-51-84 +32 (51) 597-51-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANSSENS GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANSSENS GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANSSENS GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANSSENS GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANSSENS GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANSSENS GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANSSENS GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANSSENS GEBRS
Products information HANSSENS GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE08449005126
Ondernemingsnummer: 4205810546
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HANSSENS GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANSSENS GEBRS
(Get full report from official database of BE for HANSSENS GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANSSENS GEBRS
Addition kinds of activities for HANSSENS GEBRS

391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
20219901. Boter olie | Butter oil
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
28340804. Penicilline preparaten | Penicillin preparations
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec

Werken bij HANSSENS GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANSSENS GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANSSENS GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANSSENS GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

 • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Jobstudent administratie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

 • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ST VINCENTIUS

  Type: Studentenjob

  Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

 • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

 • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

 • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

 • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Progressive Recruitment

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

 • Onderhoudstechnieker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

 • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

 • Freelance 3D unity developer (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van HANSSENS GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of HANSSENS GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANSSENS GEBRS. Laat een reactie achter voor HANSSENS GEBRS. HANSSENS GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANSSENS GEBRS. Leave a respond for HANSSENS GEBRS. HANSSENS GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANSSENS GEBRS op de google maps. Adres en contacten HANSSENS GEBRS
Location of HANSSENS GEBRS on the google maps. Address and contacts of HANSSENS GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come HANSSENS GEBRS HANSSENS GEBRS: TIMMER AUTO-ONDERDELEN | Euris Car SPRL | FOLLON APOTHEEK | Maes-Maertens NV | 'T LEENHOF

Other related companies as HANSSENS GEBRS: TIMMER AUTO-ONDERDELEN | Euris Car SPRL | FOLLON APOTHEEK | Maes-Maertens NV | 'T LEENHOF

HANSSENS GEBRS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANSSENS GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08449005126. Het bedrijf HANSSENS GEBRS bevindt zich op het adres: BEUKENSTRAAT 2; 1630; LINKEBEEK/LINKEBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HANSSENS GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANSSENS GEBRS is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANSSENS GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANSSENS GEBRS, openstaande posities, locatie van HANSSENS GEBRS op de kaart.

HANSSENS GEBRS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANSSENS GEBRS, company assigned to the tax number BE08449005126. The company HANSSENS GEBRS is located at the address: BEUKENSTRAAT 2; 1630; LINKEBEEK/LINKEBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HANSSENS GEBRS were not found.
The main activity of HANSSENS GEBRS is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HANSSENS GEBRS is not available. You also can look at reviews of HANSSENS GEBRS, open positions, location of HANSSENS GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANSSENS GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANSSENS GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANSSENS GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANSSENS GEBRS, employees, financial statistics.