FE. PETIT M. & FILS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FE. PETIT M. & FILS

Contactgegevens FE. PETIT M. & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. PETIT M. & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. PETIT M. & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAINISSE 37; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81566322 (+32-81566322) 81566322 (+32-81566322)

Fax (fax): +32 (10) 842-96-98 +32 (10) 842-96-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. PETIT M. & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. PETIT M. & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. PETIT M. & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. PETIT M. & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. PETIT M. & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. PETIT M. & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. PETIT M. & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. PETIT M. & FILS
Products information FE. PETIT M. & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE04302764892
Ondernemingsnummer: 5623046875
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FE. PETIT M. & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. PETIT M. & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. PETIT M. & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. PETIT M. & FILS
Addition kinds of activities for FE. PETIT M. & FILS

514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
27549904. Facsimile letters: gravure printing | Facsimile letters: gravure printing
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
34210000. Bestek | Cutlery
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec

Werken bij FE. PETIT M. & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. PETIT M. & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. PETIT M. & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. PETIT M. & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

 • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

 • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Student recruiter Synergie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Studentenjob

  Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

 • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Q8 MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

 • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

 • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

  Type: Vaste Job

  Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

 • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van FE. PETIT M. & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. PETIT M. & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. PETIT M. & FILS. Laat een reactie achter voor FE. PETIT M. & FILS. FE. PETIT M. & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. PETIT M. & FILS. Leave a respond for FE. PETIT M. & FILS. FE. PETIT M. & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. PETIT M. & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. PETIT M. & FILS
Location of FE. PETIT M. & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. PETIT M. & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. PETIT M. & FILS FE. PETIT M. & FILS: STRATEQ GROUP | PAUL SOMJA | LUC COECKELBERGHS | Diels W | KAMPENER NOE

Other related companies as FE. PETIT M. & FILS: STRATEQ GROUP | PAUL SOMJA | LUC COECKELBERGHS | Diels W | KAMPENER NOE

FE. PETIT M. & FILS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. PETIT M. & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04302764892. Het bedrijf FE. PETIT M. & FILS bevindt zich op het adres: RUE CHAINISSE 37; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. PETIT M. & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. PETIT M. & FILS is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. PETIT M. & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. PETIT M. & FILS, openstaande posities, locatie van FE. PETIT M. & FILS op de kaart.

FE. PETIT M. & FILS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. PETIT M. & FILS, company assigned to the tax number BE04302764892. The company FE. PETIT M. & FILS is located at the address: RUE CHAINISSE 37; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. PETIT M. & FILS were not found.
The main activity of FE. PETIT M. & FILS is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. PETIT M. & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. PETIT M. & FILS, open positions, location of FE. PETIT M. & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. PETIT M. & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. PETIT M. & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. PETIT M. & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. PETIT M. & FILS, employees, financial statistics.