DORITA FERNANDEZ

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DORITA FERNANDEZ

Contactgegevens DORITA FERNANDEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DORITA FERNANDEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DORITA FERNANDEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST SOLVAY 23; 7141; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64451324 (+32-64451324) 64451324 (+32-64451324)

Fax (fax): +32 (59) 893-91-57 +32 (59) 893-91-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DORITA FERNANDEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DORITA FERNANDEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DORITA FERNANDEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DORITA FERNANDEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DORITA FERNANDEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DORITA FERNANDEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DORITA FERNANDEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DORITA FERNANDEZ
Products information DORITA FERNANDEZ

BTW identificatienummer (tax): BE09237274169
Ondernemingsnummer: 4086608886
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DORITA FERNANDEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DORITA FERNANDEZ
(Get full report from official database of BE for DORITA FERNANDEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DORITA FERNANDEZ
Addition kinds of activities for DORITA FERNANDEZ

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
208300. Mout | Malt
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
82119904. Kindergarten | Kindergarten

Werken bij DORITA FERNANDEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DORITA FERNANDEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DORITA FERNANDEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DORITA FERNANDEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

 • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

 • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

 • Polyvalent medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

 • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

 • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

 • Student Productie (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Studentenjob

  Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Vaste Job

  Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

 • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: POPULIERENHOF

  Type: Flexijob

  Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van DORITA FERNANDEZ in sociale netwerken
Look for responds of DORITA FERNANDEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DORITA FERNANDEZ. Laat een reactie achter voor DORITA FERNANDEZ. DORITA FERNANDEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DORITA FERNANDEZ. Leave a respond for DORITA FERNANDEZ. DORITA FERNANDEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DORITA FERNANDEZ op de google maps. Adres en contacten DORITA FERNANDEZ
Location of DORITA FERNANDEZ on the google maps. Address and contacts of DORITA FERNANDEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come DORITA FERNANDEZ DORITA FERNANDEZ: PAUL VAN OSTAEDE | IL PASTICCIO | LADBROKES | LA RENOMM?E | ALTA

Other related companies as DORITA FERNANDEZ: PAUL VAN OSTAEDE | IL PASTICCIO | LADBROKES | LA RENOMM?E | ALTA

DORITA FERNANDEZ is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DORITA FERNANDEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237274169. Het bedrijf DORITA FERNANDEZ bevindt zich op het adres: RUE ERNEST SOLVAY 23; 7141; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DORITA FERNANDEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DORITA FERNANDEZ is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DORITA FERNANDEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DORITA FERNANDEZ, openstaande posities, locatie van DORITA FERNANDEZ op de kaart.

DORITA FERNANDEZ is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DORITA FERNANDEZ, company assigned to the tax number BE09237274169. The company DORITA FERNANDEZ is located at the address: RUE ERNEST SOLVAY 23; 7141; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DORITA FERNANDEZ were not found.
The main activity of DORITA FERNANDEZ is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DORITA FERNANDEZ is not available. You also can look at reviews of DORITA FERNANDEZ, open positions, location of DORITA FERNANDEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DORITA FERNANDEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DORITA FERNANDEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DORITA FERNANDEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DORITA FERNANDEZ, employees, financial statistics.