DORANGE

Contactgegevens DORANGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DORANGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DORANGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOUCHON 21; 7334; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65620910 (+32-65620910) 65620910 (+32-65620910)

Fax (fax): +32 (71) 942-32-15 +32 (71) 942-32-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DORANGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DORANGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DORANGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DORANGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DORANGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DORANGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DORANGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DORANGE
Products information DORANGE

BTW identificatienummer (tax): BE01465270996
Ondernemingsnummer: 6403350830
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DORANGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DORANGE
(Get full report from official database of BE for DORANGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DORANGE
Addition kinds of activities for DORANGE

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
508201. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
571902. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
23960200. Kleding bevindingen en versieringen | Apparel findings and trimmings
30890402. Zolen, laars of schoen: kunststoffen | Soles, boot or shoe: plastics
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij DORANGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DORANGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DORANGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DORANGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

 • Verkoper Bouw (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

 • Verkoper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

 • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

 • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ERTECH

  Type: Vaste Job

  Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

 • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

 • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Vaste Job

  Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van DORANGE in sociale netwerken
Look for responds of DORANGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DORANGE. Laat een reactie achter voor DORANGE. DORANGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DORANGE. Leave a respond for DORANGE. DORANGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DORANGE op de google maps. Adres en contacten DORANGE
Location of DORANGE on the google maps. Address and contacts of DORANGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DORANGE DORANGE: POLTI PRODUCTS SA | Lempereur | ARTةS HAARSTUDIO | AGENCE V.C.B. | JOZEF DE SAEDELEER

Other related companies as DORANGE: POLTI PRODUCTS SA | Lempereur | ARTةS HAARSTUDIO | AGENCE V.C.B. | JOZEF DE SAEDELEER

DORANGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DORANGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01465270996. Het bedrijf DORANGE bevindt zich op het adres: RUE DU MOUCHON 21; 7334; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DORANGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DORANGE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DORANGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DORANGE, openstaande posities, locatie van DORANGE op de kaart.

DORANGE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DORANGE, company assigned to the tax number BE01465270996. The company DORANGE is located at the address: RUE DU MOUCHON 21; 7334; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DORANGE were not found.
The main activity of DORANGE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DORANGE is not available. You also can look at reviews of DORANGE, open positions, location of DORANGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DORANGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DORANGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DORANGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DORANGE, employees, financial statistics.