FE. DURIE

Contactgegevens FE. DURIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. DURIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. DURIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 560; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23843091 (+32-23843091) 23843091 (+32-23843091)

Fax (fax): +32 (9) 341-37-32 +32 (9) 341-37-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. DURIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. DURIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. DURIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. DURIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. DURIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. DURIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. DURIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. DURIE
Products information FE. DURIE

BTW identificatienummer (tax): BE01095306396
Ondernemingsnummer: 4966613769
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FE. DURIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. DURIE
(Get full report from official database of BE for FE. DURIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. DURIE
Addition kinds of activities for FE. DURIE

512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
514502. Tussendoortjes | Snack foods
07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
25410103. Garment rekken, hout | Garment racks, wood
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
36340115. Roasters, elektrisch | Roasters, electric
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production

Werken bij FE. DURIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. DURIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. DURIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. DURIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

 • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

 • Deegbereider (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

 • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • BEENHOUWER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MUES GEORGES & CO

  Type: Vaste Job

  In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

 • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

 • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

 • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

 • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

 • STIKSTER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE RUYCK PAUL

  Type: Werfreserve

  Stikster van werkkledij.

 • Flexijob horecamedewerker (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SAUNATE

  Type: Flexijob

  Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van FE. DURIE in sociale netwerken
Look for responds of FE. DURIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. DURIE. Laat een reactie achter voor FE. DURIE. FE. DURIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. DURIE. Leave a respond for FE. DURIE. FE. DURIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. DURIE op de google maps. Adres en contacten FE. DURIE
Location of FE. DURIE on the google maps. Address and contacts of FE. DURIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. DURIE FE. DURIE: Kempenzalm VZW | Ingels C | C.S.C. SERV. SYND. SPORT. | Pothen T | Chorti A

Other related companies as FE. DURIE: Kempenzalm VZW | Ingels C | C.S.C. SERV. SYND. SPORT. | Pothen T | Chorti A

FE. DURIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. DURIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01095306396. Het bedrijf FE. DURIE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 560; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. DURIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. DURIE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. DURIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. DURIE, openstaande posities, locatie van FE. DURIE op de kaart.

FE. DURIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. DURIE, company assigned to the tax number BE01095306396. The company FE. DURIE is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 560; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. DURIE were not found.
The main activity of FE. DURIE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. DURIE is not available. You also can look at reviews of FE. DURIE, open positions, location of FE. DURIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. DURIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. DURIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. DURIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. DURIE, employees, financial statistics.