FE. COPPENS

Contactgegevens FE. COPPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. COPPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. COPPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TRY 31; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71877056 (+32-71877056) 71877056 (+32-71877056)

Fax (fax): +32 (3) 189-45-11 +32 (3) 189-45-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. COPPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. COPPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. COPPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. COPPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. COPPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. COPPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. COPPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. COPPENS
Products information FE. COPPENS

BTW identificatienummer (tax): BE06535736083
Ondernemingsnummer: 7700012207
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FE. COPPENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. COPPENS
(Get full report from official database of BE for FE. COPPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. COPPENS
Addition kinds of activities for FE. COPPENS

28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)
72990101. Kleur consultant | Color consultant
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services

Werken bij FE. COPPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. COPPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. COPPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. COPPENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: t-interim Neerpelt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

 • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • HR Director (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

 • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: KONECRANES NV

  Type: Vaste Job

  Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

 • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

 • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

 • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

 • Consolidation Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

 • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FE. COPPENS in sociale netwerken
Look for responds of FE. COPPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. COPPENS. Laat een reactie achter voor FE. COPPENS. FE. COPPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. COPPENS. Leave a respond for FE. COPPENS. FE. COPPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. COPPENS op de google maps. Adres en contacten FE. COPPENS
Location of FE. COPPENS on the google maps. Address and contacts of FE. COPPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. COPPENS FE. COPPENS: DANIELLE'S BEAUTY SALON | Harlow Philippe | GARAGE CONTINO | M. DENIS | Detollenaere C

Other related companies as FE. COPPENS: DANIELLE'S BEAUTY SALON | Harlow Philippe | GARAGE CONTINO | M. DENIS | Detollenaere C

FE. COPPENS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. COPPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535736083. Het bedrijf FE. COPPENS bevindt zich op het adres: RUE DU TRY 31; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. COPPENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. COPPENS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. COPPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. COPPENS, openstaande posities, locatie van FE. COPPENS op de kaart.

FE. COPPENS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. COPPENS, company assigned to the tax number BE06535736083. The company FE. COPPENS is located at the address: RUE DU TRY 31; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. COPPENS were not found.
The main activity of FE. COPPENS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. COPPENS is not available. You also can look at reviews of FE. COPPENS, open positions, location of FE. COPPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. COPPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. COPPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. COPPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. COPPENS, employees, financial statistics.