DUMONT ANDRE & MARCEL

Contactgegevens DUMONT ANDRE & MARCEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUMONT ANDRE & MARCEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUMONT ANDRE & MARCEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TERRES ROUGES 21; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85311375 (+32-85311375) 85311375 (+32-85311375)

Fax (fax): +32 (64) 448-74-88 +32 (64) 448-74-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUMONT ANDRE & MARCEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUMONT ANDRE & MARCEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUMONT ANDRE & MARCEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUMONT ANDRE & MARCEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUMONT ANDRE & MARCEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUMONT ANDRE & MARCEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUMONT ANDRE & MARCEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUMONT ANDRE & MARCEL
Products information DUMONT ANDRE & MARCEL

BTW identificatienummer (tax): BE08672027587
Ondernemingsnummer: 6762329101
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DUMONT ANDRE & MARCEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUMONT ANDRE & MARCEL
(Get full report from official database of BE for DUMONT ANDRE & MARCEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUMONT ANDRE & MARCEL
Addition kinds of activities for DUMONT ANDRE & MARCEL

204300. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
209102. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services
86990203. Poëzie associatie | Poetry association
95120401. Land-, minerale- en natuurbescherming, federale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, federal government

Werken bij DUMONT ANDRE & MARCEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUMONT ANDRE & MARCEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUMONT ANDRE & MARCEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUMONT ANDRE & MARCEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

 • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

 • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

 • Inpakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

 • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

 • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DORIFRAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Administratieve bediende (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

 • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

 • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

  Type: Vaste Job

  Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

 • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

 • Freelance HR Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van DUMONT ANDRE & MARCEL in sociale netwerken
Look for responds of DUMONT ANDRE & MARCEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUMONT ANDRE & MARCEL. Laat een reactie achter voor DUMONT ANDRE & MARCEL. DUMONT ANDRE & MARCEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUMONT ANDRE & MARCEL. Leave a respond for DUMONT ANDRE & MARCEL. DUMONT ANDRE & MARCEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUMONT ANDRE & MARCEL op de google maps. Adres en contacten DUMONT ANDRE & MARCEL
Location of DUMONT ANDRE & MARCEL on the google maps. Address and contacts of DUMONT ANDRE & MARCEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DUMONT ANDRE & MARCEL DUMONT ANDRE & MARCEL: FLMARKLIN SA | HAIR & BEAUTYCENTER | FA. FIERENS-PELCKMANS | Vanbiervliet J | HERMAN DE GROOTE

Other related companies as DUMONT ANDRE & MARCEL: FLMARKLIN SA | HAIR & BEAUTYCENTER | FA. FIERENS-PELCKMANS | Vanbiervliet J | HERMAN DE GROOTE

DUMONT ANDRE & MARCEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUMONT ANDRE & MARCEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08672027587. Het bedrijf DUMONT ANDRE & MARCEL bevindt zich op het adres: RUE TERRES ROUGES 21; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DUMONT ANDRE & MARCEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUMONT ANDRE & MARCEL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUMONT ANDRE & MARCEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUMONT ANDRE & MARCEL, openstaande posities, locatie van DUMONT ANDRE & MARCEL op de kaart.

DUMONT ANDRE & MARCEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUMONT ANDRE & MARCEL, company assigned to the tax number BE08672027587. The company DUMONT ANDRE & MARCEL is located at the address: RUE TERRES ROUGES 21; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DUMONT ANDRE & MARCEL were not found.
The main activity of DUMONT ANDRE & MARCEL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DUMONT ANDRE & MARCEL is not available. You also can look at reviews of DUMONT ANDRE & MARCEL, open positions, location of DUMONT ANDRE & MARCEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUMONT ANDRE & MARCEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUMONT ANDRE & MARCEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUMONT ANDRE & MARCEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUMONT ANDRE & MARCEL, employees, financial statistics.