DREYER

Contactgegevens DREYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DREYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DREYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA HAZOTE 8; 4950; WEISMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80678136 (+32-80678136) 80678136 (+32-80678136)

Fax (fax): +32 (67) 500-78-24 +32 (67) 500-78-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DREYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DREYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DREYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DREYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DREYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DREYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DREYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DREYER
Products information DREYER

BTW identificatienummer (tax): BE02402679443
Ondernemingsnummer: 2573791503
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DREYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DREYER
(Get full report from official database of BE for DREYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DREYER
Addition kinds of activities for DREYER

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
34430803. Penstocks, metalen plaat | Penstocks, metal plate
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij DREYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DREYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DREYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DREYER. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

 • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

 • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

 • Productiemedewerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

 • Jobstudent (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

 • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

 • Onderhoud en verpakking (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Flexijob

  Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van DREYER in sociale netwerken
Look for responds of DREYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DREYER. Laat een reactie achter voor DREYER. DREYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DREYER. Leave a respond for DREYER. DREYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DREYER op de google maps. Adres en contacten DREYER
Location of DREYER on the google maps. Address and contacts of DREYER

Andere gerelateerde bedrijven als come DREYER DREYER: MICHEL TYLLEMAN | Vealerie Jos Theys | O.C.S. | CENTRE SCOL. ST.FRAN?OIS | RUTOMA

Other related companies as DREYER: MICHEL TYLLEMAN | Vealerie Jos Theys | O.C.S. | CENTRE SCOL. ST.FRAN?OIS | RUTOMA

DREYER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DREYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02402679443. Het bedrijf DREYER bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA HAZOTE 8; 4950; WEISMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DREYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DREYER is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DREYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DREYER, openstaande posities, locatie van DREYER op de kaart.

DREYER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DREYER, company assigned to the tax number BE02402679443. The company DREYER is located at the address: CHEMIN DE LA HAZOTE 8; 4950; WEISMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DREYER were not found.
The main activity of DREYER is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DREYER is not available. You also can look at reviews of DREYER, open positions, location of DREYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DREYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DREYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DREYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DREYER, employees, financial statistics.