DEZA MICHEL

Contactgegevens DEZA MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEZA MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEZA MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'OHAIN 4A; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26335739 (+32-26335739) 26335739 (+32-26335739)

Fax (fax): +32 (60) 786-36-28 +32 (60) 786-36-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEZA MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEZA MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEZA MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEZA MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEZA MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEZA MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEZA MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEZA MICHEL
Products information DEZA MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE07887603759
Ondernemingsnummer: 4598022460
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DEZA MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEZA MICHEL
(Get full report from official database of BE for DEZA MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEZA MICHEL
Addition kinds of activities for DEZA MICHEL

17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
22590203. Wasdoeken, breien | Washcloths, knit
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
36740400. Stralingsensoren | Radiation sensors
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers

Werken bij DEZA MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEZA MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEZA MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEZA MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier frigo (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

 • Hulpmecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

 • Ervaren metser (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

 • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Thuishulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: INPRO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DEELS

  Type: Vaste Job

  Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

 • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

 • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van DEZA MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of DEZA MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEZA MICHEL. Laat een reactie achter voor DEZA MICHEL. DEZA MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEZA MICHEL. Leave a respond for DEZA MICHEL. DEZA MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEZA MICHEL op de google maps. Adres en contacten DEZA MICHEL
Location of DEZA MICHEL on the google maps. Address and contacts of DEZA MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEZA MICHEL DEZA MICHEL: Pinxten An | Music Trust | WERA WILLEM | BUREAU PLUS PUNT | Demeester N

Other related companies as DEZA MICHEL: Pinxten An | Music Trust | WERA WILLEM | BUREAU PLUS PUNT | Demeester N

DEZA MICHEL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEZA MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887603759. Het bedrijf DEZA MICHEL bevindt zich op het adres: ROUTE D'OHAIN 4A; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DEZA MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEZA MICHEL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEZA MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEZA MICHEL, openstaande posities, locatie van DEZA MICHEL op de kaart.

DEZA MICHEL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEZA MICHEL, company assigned to the tax number BE07887603759. The company DEZA MICHEL is located at the address: ROUTE D'OHAIN 4A; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DEZA MICHEL were not found.
The main activity of DEZA MICHEL is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEZA MICHEL is not available. You also can look at reviews of DEZA MICHEL, open positions, location of DEZA MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEZA MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEZA MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEZA MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEZA MICHEL, employees, financial statistics.