DETAVERNIER-TIELT

Contactgegevens DETAVERNIER-TIELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETAVERNIER-TIELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETAVERNIER-TIELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGENVELDSTRAAT 27; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51401361 (+32-51401361) 51401361 (+32-51401361)

Fax (fax): +32 (50) 784-81-59 +32 (50) 784-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETAVERNIER-TIELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETAVERNIER-TIELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETAVERNIER-TIELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETAVERNIER-TIELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETAVERNIER-TIELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETAVERNIER-TIELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETAVERNIER-TIELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETAVERNIER-TIELT
Products information DETAVERNIER-TIELT

BTW identificatienummer (tax): BE05567565917
Ondernemingsnummer: 2797637939
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DETAVERNIER-TIELT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETAVERNIER-TIELT
(Get full report from official database of BE for DETAVERNIER-TIELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETAVERNIER-TIELT
Addition kinds of activities for DETAVERNIER-TIELT

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
335199. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
971104. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government
34329903. Plastic armaturen armaturen, montage | Plastic plumbing fixture fittings, assembly
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij DETAVERNIER-TIELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETAVERNIER-TIELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETAVERNIER-TIELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETAVERNIER-TIELT. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser / monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

 • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

 • Planner productie m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

 • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

 • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

 • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

 • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

 • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

 • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

 • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

Zoek naar antwoorden van DETAVERNIER-TIELT in sociale netwerken
Look for responds of DETAVERNIER-TIELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETAVERNIER-TIELT. Laat een reactie achter voor DETAVERNIER-TIELT. DETAVERNIER-TIELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETAVERNIER-TIELT. Leave a respond for DETAVERNIER-TIELT. DETAVERNIER-TIELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETAVERNIER-TIELT op de google maps. Adres en contacten DETAVERNIER-TIELT
Location of DETAVERNIER-TIELT on the google maps. Address and contacts of DETAVERNIER-TIELT

Andere gerelateerde bedrijven als come DETAVERNIER-TIELT DETAVERNIER-TIELT: CHRISTIANE P | N.M.C | BIA | ISIDOOR VERDICKT | APOTHEEK MATTHIJS-GALMART

Other related companies as DETAVERNIER-TIELT: CHRISTIANE P | N.M.C | BIA | ISIDOOR VERDICKT | APOTHEEK MATTHIJS-GALMART

DETAVERNIER-TIELT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DETAVERNIER-TIELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05567565917. Het bedrijf DETAVERNIER-TIELT bevindt zich op het adres: GALGENVELDSTRAAT 27; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DETAVERNIER-TIELT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DETAVERNIER-TIELT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETAVERNIER-TIELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETAVERNIER-TIELT, openstaande posities, locatie van DETAVERNIER-TIELT op de kaart.

DETAVERNIER-TIELT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DETAVERNIER-TIELT, company assigned to the tax number BE05567565917. The company DETAVERNIER-TIELT is located at the address: GALGENVELDSTRAAT 27; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DETAVERNIER-TIELT were not found.
The main activity of DETAVERNIER-TIELT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DETAVERNIER-TIELT is not available. You also can look at reviews of DETAVERNIER-TIELT, open positions, location of DETAVERNIER-TIELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETAVERNIER-TIELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETAVERNIER-TIELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETAVERNIER-TIELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETAVERNIER-TIELT, employees, financial statistics.