DESCHUYTTER

Contactgegevens DESCHUYTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCHUYTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCHUYTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTKERKSESTRAAT 109; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 59268133 (+32-59268133) 59268133 (+32-59268133)

Fax (fax): +32 (69) 240-58-32 +32 (69) 240-58-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCHUYTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCHUYTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCHUYTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCHUYTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCHUYTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCHUYTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCHUYTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCHUYTTER
Products information DESCHUYTTER

BTW identificatienummer (tax): BE05243194580
Ondernemingsnummer: 3856445312
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DESCHUYTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCHUYTTER
(Get full report from official database of BE for DESCHUYTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCHUYTTER
Addition kinds of activities for DESCHUYTTER

30690503. Strips, laars of schoen solderen: rubber, compositie of vezel | Soling strips, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
48139903. Telefoon- / videokommunikatie | Telephone/video communications
51430100. Melk | Milk
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library

Werken bij DESCHUYTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCHUYTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCHUYTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCHUYTTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

 • Verkoper Bouw (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

 • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

 • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

 • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

 • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

 • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tom & Co

  Type: Studentenjob

  • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

 • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

 • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

 • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van DESCHUYTTER in sociale netwerken
Look for responds of DESCHUYTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCHUYTTER. Laat een reactie achter voor DESCHUYTTER. DESCHUYTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCHUYTTER. Leave a respond for DESCHUYTTER. DESCHUYTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCHUYTTER op de google maps. Adres en contacten DESCHUYTTER
Location of DESCHUYTTER on the google maps. Address and contacts of DESCHUYTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCHUYTTER DESCHUYTTER: LE PANIER DE ST.LUC | PRO-MUSIC | P. DE BIE | BRIGITTE JANSSENS | LA GRIGNOTI?RE

Other related companies as DESCHUYTTER: LE PANIER DE ST.LUC | PRO-MUSIC | P. DE BIE | BRIGITTE JANSSENS | LA GRIGNOTI?RE

DESCHUYTTER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCHUYTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05243194580. Het bedrijf DESCHUYTTER bevindt zich op het adres: WESTKERKSESTRAAT 109; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DESCHUYTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESCHUYTTER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCHUYTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCHUYTTER, openstaande posities, locatie van DESCHUYTTER op de kaart.

DESCHUYTTER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCHUYTTER, company assigned to the tax number BE05243194580. The company DESCHUYTTER is located at the address: WESTKERKSESTRAAT 109; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DESCHUYTTER were not found.
The main activity of DESCHUYTTER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCHUYTTER is not available. You also can look at reviews of DESCHUYTTER, open positions, location of DESCHUYTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCHUYTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCHUYTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCHUYTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCHUYTTER, employees, financial statistics.