DESCAMPS

Contactgegevens DESCAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRUY?RES 1; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71519672 (+32-71519672) 71519672 (+32-71519672)

Fax (fax): +32 (15) 876-90-93 +32 (15) 876-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCAMPS
Products information DESCAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE08424560546
Ondernemingsnummer: 7150970458
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DESCAMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCAMPS
(Get full report from official database of BE for DESCAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCAMPS
Addition kinds of activities for DESCAMPS

22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery

Werken bij DESCAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCAMPS. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

 • Postbode (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

 • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

 • Televerkoper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

 • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

 • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: WATTONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

Zoek naar antwoorden van DESCAMPS in sociale netwerken
Look for responds of DESCAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCAMPS. Laat een reactie achter voor DESCAMPS. DESCAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCAMPS. Leave a respond for DESCAMPS. DESCAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCAMPS op de google maps. Adres en contacten DESCAMPS
Location of DESCAMPS on the google maps. Address and contacts of DESCAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCAMPS DESCAMPS: Custers Jean | Herbillon P | Comptoir Poelier sa | B.& O. INTERN.CONNECTIONS | Fruit Mees

Other related companies as DESCAMPS: Custers Jean | Herbillon P | Comptoir Poelier sa | B.& O. INTERN.CONNECTIONS | Fruit Mees

DESCAMPS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424560546. Het bedrijf DESCAMPS bevindt zich op het adres: RUE DES BRUY?RES 1; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DESCAMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESCAMPS is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCAMPS, openstaande posities, locatie van DESCAMPS op de kaart.

DESCAMPS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCAMPS, company assigned to the tax number BE08424560546. The company DESCAMPS is located at the address: RUE DES BRUY?RES 1; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DESCAMPS were not found.
The main activity of DESCAMPS is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCAMPS is not available. You also can look at reviews of DESCAMPS, open positions, location of DESCAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCAMPS, employees, financial statistics.