DEFOSSEZ JOHAN

Contactgegevens DEFOSSEZ JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEFOSSEZ JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEFOSSEZ JOHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEVESTRAAT 17; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56331171 (+32-56331171) 56331171 (+32-56331171)

Fax (fax): +32 (64) 505-28-16 +32 (64) 505-28-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEFOSSEZ JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEFOSSEZ JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEFOSSEZ JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEFOSSEZ JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEFOSSEZ JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEFOSSEZ JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEFOSSEZ JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEFOSSEZ JOHAN
Products information DEFOSSEZ JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE06197082519
Ondernemingsnummer: 3097564697
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DEFOSSEZ JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEFOSSEZ JOHAN
(Get full report from official database of BE for DEFOSSEZ JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEFOSSEZ JOHAN
Addition kinds of activities for DEFOSSEZ JOHAN

244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
381206. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
23229902. Ondergoed, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Underwear, men's and boys': made from purchased materials
32550102. Kunststof vuurvaste materialen, klei | Plastic refractories, clay
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
39140200. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency

Werken bij DEFOSSEZ JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEFOSSEZ JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEFOSSEZ JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEFOSSEZ JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpak medewerker - 2PL - Regio Ieper of Lo-Reninge (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Ieper en Lo-Reninge gaan wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • student inventaris (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

 • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

 • Paralegal (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: VANDELANOTTE

  Type: Vaste Job

  In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

 • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG REAL ESTATE

  Type: Vaste Job

  Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • HR coördinator (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Logopedist(e) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: DE BABBELHUT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

 • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van DEFOSSEZ JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of DEFOSSEZ JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEFOSSEZ JOHAN. Laat een reactie achter voor DEFOSSEZ JOHAN. DEFOSSEZ JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEFOSSEZ JOHAN. Leave a respond for DEFOSSEZ JOHAN. DEFOSSEZ JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEFOSSEZ JOHAN op de google maps. Adres en contacten DEFOSSEZ JOHAN
Location of DEFOSSEZ JOHAN on the google maps. Address and contacts of DEFOSSEZ JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEFOSSEZ JOHAN DEFOSSEZ JOHAN: Micromos | GUISEPPE NOTO | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | ECOLE PRIM. COMMUNALE | P. VALVEKENS/PIERRE VALVEKENS

Other related companies as DEFOSSEZ JOHAN: Micromos | GUISEPPE NOTO | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | ECOLE PRIM. COMMUNALE | P. VALVEKENS/PIERRE VALVEKENS

DEFOSSEZ JOHAN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEFOSSEZ JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06197082519. Het bedrijf DEFOSSEZ JOHAN bevindt zich op het adres: HOEVESTRAAT 17; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DEFOSSEZ JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEFOSSEZ JOHAN is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEFOSSEZ JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEFOSSEZ JOHAN, openstaande posities, locatie van DEFOSSEZ JOHAN op de kaart.

DEFOSSEZ JOHAN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEFOSSEZ JOHAN, company assigned to the tax number BE06197082519. The company DEFOSSEZ JOHAN is located at the address: HOEVESTRAAT 17; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DEFOSSEZ JOHAN were not found.
The main activity of DEFOSSEZ JOHAN is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEFOSSEZ JOHAN is not available. You also can look at reviews of DEFOSSEZ JOHAN, open positions, location of DEFOSSEZ JOHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEFOSSEZ JOHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEFOSSEZ JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEFOSSEZ JOHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEFOSSEZ JOHAN, employees, financial statistics.