DE PROOST JOZEF & ZONEN

Contactgegevens DE PROOST JOZEF & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PROOST JOZEF & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PROOST JOZEF & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEID 54; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14677245 (+32-14677245) 14677245 (+32-14677245)

Fax (fax): +32 (9) 930-14-16 +32 (9) 930-14-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PROOST JOZEF & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PROOST JOZEF & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PROOST JOZEF & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PROOST JOZEF & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PROOST JOZEF & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PROOST JOZEF & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PROOST JOZEF & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PROOST JOZEF & ZONEN
Products information DE PROOST JOZEF & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE02519683837
Ondernemingsnummer: 6375610351
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DE PROOST JOZEF & ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PROOST JOZEF & ZONEN
(Get full report from official database of BE for DE PROOST JOZEF & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PROOST JOZEF & ZONEN
Addition kinds of activities for DE PROOST JOZEF & ZONEN

366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
28699912. Chloroform | Chloroform
28999901. Anti-glare materiaal | Anti-glare material
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec

Werken bij DE PROOST JOZEF & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PROOST JOZEF & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PROOST JOZEF & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PROOST JOZEF & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

 • Elektricien (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

  Type: Studentenjob

  Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

 • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

 • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Vaste Job

  Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

 • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Main d'Or NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

 • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

 • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van DE PROOST JOZEF & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of DE PROOST JOZEF & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PROOST JOZEF & ZONEN. Laat een reactie achter voor DE PROOST JOZEF & ZONEN. DE PROOST JOZEF & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PROOST JOZEF & ZONEN. Leave a respond for DE PROOST JOZEF & ZONEN. DE PROOST JOZEF & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PROOST JOZEF & ZONEN op de google maps. Adres en contacten DE PROOST JOZEF & ZONEN
Location of DE PROOST JOZEF & ZONEN on the google maps. Address and contacts of DE PROOST JOZEF & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PROOST JOZEF & ZONEN DE PROOST JOZEF & ZONEN: SIبGE DE LA BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE | UDGG UNIVERSITAIRE DIENST VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG | BRUXELLES RECYCLAGE | MAATWERK BVBA | PIET VAN COILLIE

Other related companies as DE PROOST JOZEF & ZONEN: SIبGE DE LA BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE | UDGG UNIVERSITAIRE DIENST VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG | BRUXELLES RECYCLAGE | MAATWERK BVBA | PIET VAN COILLIE

DE PROOST JOZEF & ZONEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PROOST JOZEF & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02519683837. Het bedrijf DE PROOST JOZEF & ZONEN bevindt zich op het adres: VRIJHEID 54; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE PROOST JOZEF & ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE PROOST JOZEF & ZONEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PROOST JOZEF & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PROOST JOZEF & ZONEN, openstaande posities, locatie van DE PROOST JOZEF & ZONEN op de kaart.

DE PROOST JOZEF & ZONEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PROOST JOZEF & ZONEN, company assigned to the tax number BE02519683837. The company DE PROOST JOZEF & ZONEN is located at the address: VRIJHEID 54; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE PROOST JOZEF & ZONEN were not found.
The main activity of DE PROOST JOZEF & ZONEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PROOST JOZEF & ZONEN is not available. You also can look at reviews of DE PROOST JOZEF & ZONEN, open positions, location of DE PROOST JOZEF & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PROOST JOZEF & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PROOST JOZEF & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PROOST JOZEF & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PROOST JOZEF & ZONEN, employees, financial statistics.