DE PAEPE

Contactgegevens DE PAEPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PAEPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PAEPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUISEPONTWEG 53; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93862015 (+32-93862015) 93862015 (+32-93862015)

Fax (fax): +32 (82) 956-92-44 +32 (82) 956-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PAEPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PAEPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PAEPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PAEPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PAEPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PAEPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PAEPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PAEPE
Products information DE PAEPE

BTW identificatienummer (tax): BE08352874755
Ondernemingsnummer: 7293518066
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DE PAEPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PAEPE
(Get full report from official database of BE for DE PAEPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PAEPE
Addition kinds of activities for DE PAEPE

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
275404. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
736102. registries | Registries
10949906. Vanadium-ertsmijnbouw, nec | Vanadium ore mining, nec
28229902. Butylrubber, isobutyleen-isopreenrubber | Butyl rubber, isobutylene-isoprene rubbers
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij DE PAEPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PAEPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PAEPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PAEPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

 • Kraanman (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

 • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

 • Technisch operator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

 • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

 • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: All Round

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van DE PAEPE in sociale netwerken
Look for responds of DE PAEPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PAEPE. Laat een reactie achter voor DE PAEPE. DE PAEPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PAEPE. Leave a respond for DE PAEPE. DE PAEPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PAEPE op de google maps. Adres en contacten DE PAEPE
Location of DE PAEPE on the google maps. Address and contacts of DE PAEPE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PAEPE DE PAEPE: AMB DISCO-PACIFIC | IMAGO HAARSTUDIO | DOM-REYNTJENS | COIFFURE KNIP KNAP | W.C. ERPE SPORTIEF

Other related companies as DE PAEPE: AMB DISCO-PACIFIC | IMAGO HAARSTUDIO | DOM-REYNTJENS | COIFFURE KNIP KNAP | W.C. ERPE SPORTIEF

DE PAEPE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PAEPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08352874755. Het bedrijf DE PAEPE bevindt zich op het adres: HUISEPONTWEG 53; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 869,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE PAEPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE PAEPE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PAEPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PAEPE, openstaande posities, locatie van DE PAEPE op de kaart.

DE PAEPE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PAEPE, company assigned to the tax number BE08352874755. The company DE PAEPE is located at the address: HUISEPONTWEG 53; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 869,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE PAEPE were not found.
The main activity of DE PAEPE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PAEPE is not available. You also can look at reviews of DE PAEPE, open positions, location of DE PAEPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PAEPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PAEPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PAEPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PAEPE, employees, financial statistics.