DE KEYSER

Contactgegevens DE KEYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KEYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KEYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIPIPIABERG 1; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52483001 (+32-52483001) 52483001 (+32-52483001)

Fax (fax): +32 (57) 732-31-47 +32 (57) 732-31-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KEYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KEYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KEYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KEYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KEYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KEYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KEYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KEYSER
Products information DE KEYSER

BTW identificatienummer (tax): BE06178955078
Ondernemingsnummer: 8719818115
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DE KEYSER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KEYSER
(Get full report from official database of BE for DE KEYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KEYSER
Addition kinds of activities for DE KEYSER

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
493199. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
791101. Danszalen diensten | Dance hall services
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
36130212. Schakelborden en onderdelen, kracht | Switchboards and parts, power
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport
50740206. Ovens, behalve elektrische en warme lucht | Furnaces, except electric and warm air

Werken bij DE KEYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KEYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KEYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KEYSER. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

 • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

 • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

 • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

 • Process Engineer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

 • Service Technieker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

 • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DEVLIEGER

  Type: Werfreserve

  In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van DE KEYSER in sociale netwerken
Look for responds of DE KEYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KEYSER. Laat een reactie achter voor DE KEYSER. DE KEYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KEYSER. Leave a respond for DE KEYSER. DE KEYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KEYSER op de google maps. Adres en contacten DE KEYSER
Location of DE KEYSER on the google maps. Address and contacts of DE KEYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KEYSER DE KEYSER: FRANCINE DOURLET | COIFFURE SIDJI | ALDI | Building Business Services | D. RANS

Other related companies as DE KEYSER: FRANCINE DOURLET | COIFFURE SIDJI | ALDI | Building Business Services | D. RANS

DE KEYSER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KEYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06178955078. Het bedrijf DE KEYSER bevindt zich op het adres: RIPIPIABERG 1; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE KEYSER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KEYSER is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KEYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KEYSER, openstaande posities, locatie van DE KEYSER op de kaart.

DE KEYSER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KEYSER, company assigned to the tax number BE06178955078. The company DE KEYSER is located at the address: RIPIPIABERG 1; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE KEYSER were not found.
The main activity of DE KEYSER is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KEYSER is not available. You also can look at reviews of DE KEYSER, open positions, location of DE KEYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KEYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KEYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KEYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KEYSER, employees, financial statistics.