DE HOUTSCHUUR

Contactgegevens DE HOUTSCHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE HOUTSCHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE HOUTSCHUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLATERSTRAAT 37; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33145397 (+32-33145397) 33145397 (+32-33145397)

Fax (fax): +32 (9) 483-25-70 +32 (9) 483-25-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE HOUTSCHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE HOUTSCHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE HOUTSCHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE HOUTSCHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE HOUTSCHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE HOUTSCHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE HOUTSCHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE HOUTSCHUUR
Products information DE HOUTSCHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE05609039306
Ondernemingsnummer: 9025512695
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DE HOUTSCHUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE HOUTSCHUUR
(Get full report from official database of BE for DE HOUTSCHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE HOUTSCHUUR
Addition kinds of activities for DE HOUTSCHUUR

17439901. Marmeren installatie, interieur | Marble installation, interior
28340602. smeersels | Liniments
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
32599901. Segmentblokken, klei | Segment blocks, clay
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
51910403. zadelmakerij | Saddlery
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij DE HOUTSCHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE HOUTSCHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE HOUTSCHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE HOUTSCHUUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

 • Chauffeur CE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

 • Team coach Call agents (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

 • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

 • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

 • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

 • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

 • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

 • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

 • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

 • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

Zoek naar antwoorden van DE HOUTSCHUUR in sociale netwerken
Look for responds of DE HOUTSCHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE HOUTSCHUUR. Laat een reactie achter voor DE HOUTSCHUUR. DE HOUTSCHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE HOUTSCHUUR. Leave a respond for DE HOUTSCHUUR. DE HOUTSCHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE HOUTSCHUUR op de google maps. Adres en contacten DE HOUTSCHUUR
Location of DE HOUTSCHUUR on the google maps. Address and contacts of DE HOUTSCHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DE HOUTSCHUUR DE HOUTSCHUUR: INSTITUT EXCLUSIVE | BUREAU D'ETUDES SCHURGERS | T.C. DE MOL | DE SMAELE | VLIEGEND WIEL - AVERBODE

Other related companies as DE HOUTSCHUUR: INSTITUT EXCLUSIVE | BUREAU D'ETUDES SCHURGERS | T.C. DE MOL | DE SMAELE | VLIEGEND WIEL - AVERBODE

DE HOUTSCHUUR is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE HOUTSCHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05609039306. Het bedrijf DE HOUTSCHUUR bevindt zich op het adres: KLATERSTRAAT 37; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE HOUTSCHUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE HOUTSCHUUR is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE HOUTSCHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE HOUTSCHUUR, openstaande posities, locatie van DE HOUTSCHUUR op de kaart.

DE HOUTSCHUUR is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE HOUTSCHUUR, company assigned to the tax number BE05609039306. The company DE HOUTSCHUUR is located at the address: KLATERSTRAAT 37; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE HOUTSCHUUR were not found.
The main activity of DE HOUTSCHUUR is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE HOUTSCHUUR is not available. You also can look at reviews of DE HOUTSCHUUR, open positions, location of DE HOUTSCHUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE HOUTSCHUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE HOUTSCHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE HOUTSCHUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE HOUTSCHUUR, employees, financial statistics.