DE BRUYNE BRANDSTOFFEN

Contactgegevens DE BRUYNE BRANDSTOFFEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRUYNE BRANDSTOFFEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRUYNE BRANDSTOFFEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENAARDSEWEG 129; 9790; WORTEGEM-PETEGEM, België

Telefoon (phone): 475486575 (+32-475486575) 475486575 (+32-475486575)

Fax (fax): +32 (4) 368-69-19 +32 (4) 368-69-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRUYNE BRANDSTOFFEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRUYNE BRANDSTOFFEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRUYNE BRANDSTOFFEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRUYNE BRANDSTOFFEN
Products information DE BRUYNE BRANDSTOFFEN

BTW identificatienummer (tax): BE05365692138
Ondernemingsnummer: 5681823730
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DE BRUYNE BRANDSTOFFEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRUYNE BRANDSTOFFEN
(Get full report from official database of BE for DE BRUYNE BRANDSTOFFEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRUYNE BRANDSTOFFEN
Addition kinds of activities for DE BRUYNE BRANDSTOFFEN

9222. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
34829907. Shot, lead | Shot, lead
39490705. Pads: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, etc. | Pads: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
48320106. Evangelie | Gospel
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment

Werken bij DE BRUYNE BRANDSTOFFEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRUYNE BRANDSTOFFEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

 • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

 • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

 • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Studentenjob

  Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

 • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

 • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KORDEKOR

  Type: Vaste Job

  KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

 • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

 • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

Zoek naar antwoorden van DE BRUYNE BRANDSTOFFEN in sociale netwerken
Look for responds of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. Laat een reactie achter voor DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. DE BRUYNE BRANDSTOFFEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. Leave a respond for DE BRUYNE BRANDSTOFFEN. DE BRUYNE BRANDSTOFFEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRUYNE BRANDSTOFFEN op de google maps. Adres en contacten DE BRUYNE BRANDSTOFFEN
Location of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN on the google maps. Address and contacts of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRUYNE BRANDSTOFFEN DE BRUYNE BRANDSTOFFEN: LEPAGE CONSULTING GROUP SCA | F.C. ETOILE MAROC. WEMMEL | TERRA TRAVEL | MAGIC BOX IMPORT-EXPORT | RUSTHUIS ANEMOON

Other related companies as DE BRUYNE BRANDSTOFFEN: LEPAGE CONSULTING GROUP SCA | F.C. ETOILE MAROC. WEMMEL | TERRA TRAVEL | MAGIC BOX IMPORT-EXPORT | RUSTHUIS ANEMOON

DE BRUYNE BRANDSTOFFEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05365692138. Het bedrijf DE BRUYNE BRANDSTOFFEN bevindt zich op het adres: OUDENAARDSEWEG 129; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE BRUYNE BRANDSTOFFEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRUYNE BRANDSTOFFEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRUYNE BRANDSTOFFEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, openstaande posities, locatie van DE BRUYNE BRANDSTOFFEN op de kaart.

DE BRUYNE BRANDSTOFFEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, company assigned to the tax number BE05365692138. The company DE BRUYNE BRANDSTOFFEN is located at the address: OUDENAARDSEWEG 129; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE BRUYNE BRANDSTOFFEN were not found.
The main activity of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN is not available. You also can look at reviews of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, open positions, location of DE BRUYNE BRANDSTOFFEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRUYNE BRANDSTOFFEN, employees, financial statistics.