DE BOOM-METO

Contactgegevens DE BOOM-METO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BOOM-METO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BOOM-METO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. REYCHLERSTRAAT 8; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 37723794 (+32-37723794) 37723794 (+32-37723794)

Fax (fax): +32 (59) 834-34-23 +32 (59) 834-34-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BOOM-METO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BOOM-METO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BOOM-METO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BOOM-METO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BOOM-METO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BOOM-METO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BOOM-METO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BOOM-METO
Products information DE BOOM-METO

BTW identificatienummer (tax): BE02812469482
Ondernemingsnummer: 9931335449
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DE BOOM-METO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BOOM-METO
(Get full report from official database of BE for DE BOOM-METO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BOOM-METO
Addition kinds of activities for DE BOOM-METO

5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
16290112. Vijverbouw | Pond construction
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
32510103. Schoorsteenblokken, radiaal: klei | Chimney blocks, radial: clay
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij DE BOOM-METO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BOOM-METO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BOOM-METO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BOOM-METO. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

 • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: SERVIHOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

 • Spelhost dinerspellen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

 • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

 • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

 • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: SPORTKINELAB

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

 • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van DE BOOM-METO in sociale netwerken
Look for responds of DE BOOM-METO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BOOM-METO. Laat een reactie achter voor DE BOOM-METO. DE BOOM-METO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BOOM-METO. Leave a respond for DE BOOM-METO. DE BOOM-METO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BOOM-METO op de google maps. Adres en contacten DE BOOM-METO
Location of DE BOOM-METO on the google maps. Address and contacts of DE BOOM-METO

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BOOM-METO DE BOOM-METO: THةآTRE DE GALAFRONIE | Buyse A | CAZIER | W.S.C. OOSTAKKER-LOCHRISTI | TOTALE BELGIUM

Other related companies as DE BOOM-METO: THةآTRE DE GALAFRONIE | Buyse A | CAZIER | W.S.C. OOSTAKKER-LOCHRISTI | TOTALE BELGIUM

DE BOOM-METO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BOOM-METO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812469482. Het bedrijf DE BOOM-METO bevindt zich op het adres: L. REYCHLERSTRAAT 8; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE BOOM-METO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BOOM-METO is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BOOM-METO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BOOM-METO, openstaande posities, locatie van DE BOOM-METO op de kaart.

DE BOOM-METO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BOOM-METO, company assigned to the tax number BE02812469482. The company DE BOOM-METO is located at the address: L. REYCHLERSTRAAT 8; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE BOOM-METO were not found.
The main activity of DE BOOM-METO is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BOOM-METO is not available. You also can look at reviews of DE BOOM-METO, open positions, location of DE BOOM-METO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BOOM-METO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BOOM-METO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BOOM-METO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BOOM-METO, employees, financial statistics.