RAPHAEL CLAEYS

Contactgegevens RAPHAEL CLAEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAPHAEL CLAEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAPHAEL CLAEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEKTERHEIDE 1BA; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11537465 (+32-11537465) 11537465 (+32-11537465)

Fax (fax): +32 (53) 493-30-54 +32 (53) 493-30-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAPHAEL CLAEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAPHAEL CLAEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAPHAEL CLAEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAPHAEL CLAEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAPHAEL CLAEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAPHAEL CLAEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAPHAEL CLAEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAPHAEL CLAEYS
Products information RAPHAEL CLAEYS

BTW identificatienummer (tax): BE04654876708
Ondernemingsnummer: 2233215332
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in RAPHAEL CLAEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAPHAEL CLAEYS
(Get full report from official database of BE for RAPHAEL CLAEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAPHAEL CLAEYS
Addition kinds of activities for RAPHAEL CLAEYS

076200. Boerenbeheer diensten | Farm management services
20240303. Ices, gearomatiseerd (bevroren dessert) | Ices, flavored (frozen dessert)
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
33219906. Spoorwielen en remschoenen, gietijzer | Railroad car wheels and brake shoes, cast iron
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
72510100. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops

Werken bij RAPHAEL CLAEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAPHAEL CLAEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAPHAEL CLAEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAPHAEL CLAEYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

Zoek naar antwoorden van RAPHAEL CLAEYS in sociale netwerken
Look for responds of RAPHAEL CLAEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAPHAEL CLAEYS. Laat een reactie achter voor RAPHAEL CLAEYS. RAPHAEL CLAEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAPHAEL CLAEYS. Leave a respond for RAPHAEL CLAEYS. RAPHAEL CLAEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAPHAEL CLAEYS op de google maps. Adres en contacten RAPHAEL CLAEYS
Location of RAPHAEL CLAEYS on the google maps. Address and contacts of RAPHAEL CLAEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAPHAEL CLAEYS RAPHAEL CLAEYS: Voet | HENDRIK BOEYKENS | ALEXANDRE SPRL | DI L?O | CAMPING K.A.C.B.

Other related companies as RAPHAEL CLAEYS: Voet | HENDRIK BOEYKENS | ALEXANDRE SPRL | DI L?O | CAMPING K.A.C.B.

RAPHAEL CLAEYS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAPHAEL CLAEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654876708. Het bedrijf RAPHAEL CLAEYS bevindt zich op het adres: BOEKTERHEIDE 1BA; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling. Producten gemaakt in RAPHAEL CLAEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAPHAEL CLAEYS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAPHAEL CLAEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAPHAEL CLAEYS, openstaande posities, locatie van RAPHAEL CLAEYS op de kaart.

RAPHAEL CLAEYS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAPHAEL CLAEYS, company assigned to the tax number BE04654876708. The company RAPHAEL CLAEYS is located at the address: BOEKTERHEIDE 1BA; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Houtbewerking and -behandeling. Products created in RAPHAEL CLAEYS were not found.
The main activity of RAPHAEL CLAEYS is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAPHAEL CLAEYS is not available. You also can look at reviews of RAPHAEL CLAEYS, open positions, location of RAPHAEL CLAEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAPHAEL CLAEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAPHAEL CLAEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAPHAEL CLAEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAPHAEL CLAEYS, employees, financial statistics.