FREDDY VERMEULEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • FREDDY VERMEULEN

Contactgegevens FREDDY VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY VERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOKT 3; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53622243 (+32-53622243) 53622243 (+32-53622243)

Fax (fax): +32 (53) 953-14-23 +32 (53) 953-14-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY VERMEULEN
Products information FREDDY VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE08729705810
Ondernemingsnummer: 8509704589
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FREDDY VERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for FREDDY VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY VERMEULEN
Addition kinds of activities for FREDDY VERMEULEN

239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
30839901. Gelamineerde kunststof lakens | Laminated plastics sheets
32720605. Cilinderpijp, voorspannen of voorspannen beton | Cylinder pipe, prestressed or pretensioned concrete
33550402. Structurele vormen, gerold, aluminium | Structural shapes, rolled, aluminum
51910403. zadelmakerij | Saddlery
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij FREDDY VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper verlichting (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

 • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AZ Delta

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

 • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

 • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

 • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Sondeermeester (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

  Regio: RESSEGEM

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

 • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

 • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van FREDDY VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY VERMEULEN. Laat een reactie achter voor FREDDY VERMEULEN. FREDDY VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY VERMEULEN. Leave a respond for FREDDY VERMEULEN. FREDDY VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten FREDDY VERMEULEN
Location of FREDDY VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of FREDDY VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY VERMEULEN FREDDY VERMEULEN: GODU J-P | BOGAERT-ROELS | Beau Verre BVBA | ASS. PHILAT?L. BRAINOISE | POLICE F?D?RALE

Other related companies as FREDDY VERMEULEN: GODU J-P | BOGAERT-ROELS | Beau Verre BVBA | ASS. PHILAT?L. BRAINOISE | POLICE F?D?RALE

FREDDY VERMEULEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08729705810. Het bedrijf FREDDY VERMEULEN bevindt zich op het adres: STOKT 3; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in FREDDY VERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY VERMEULEN is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY VERMEULEN, openstaande posities, locatie van FREDDY VERMEULEN op de kaart.

FREDDY VERMEULEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY VERMEULEN, company assigned to the tax number BE08729705810. The company FREDDY VERMEULEN is located at the address: STOKT 3; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Products created in FREDDY VERMEULEN were not found.
The main activity of FREDDY VERMEULEN is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of FREDDY VERMEULEN, open positions, location of FREDDY VERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY VERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY VERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY VERMEULEN, employees, financial statistics.