CHRISTIAN DE ROCKER

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CHRISTIAN DE ROCKER
Private companiesDepository Institutions • CHRISTIAN DE ROCKER

Contactgegevens CHRISTIAN DE ROCKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN DE ROCKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN DE ROCKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKSTRAAT 44; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93691986 (+32-93691986) 93691986 (+32-93691986)

Fax (fax): +32 (14) 376-14-54 +32 (14) 376-14-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN DE ROCKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN DE ROCKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN DE ROCKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN DE ROCKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN DE ROCKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN DE ROCKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN DE ROCKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN DE ROCKER
Products information CHRISTIAN DE ROCKER

BTW identificatienummer (tax): BE02444152832
Ondernemingsnummer: 8801666259
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CHRISTIAN DE ROCKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN DE ROCKER
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN DE ROCKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN DE ROCKER
Addition kinds of activities for CHRISTIAN DE ROCKER

516908. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
20320301. Beefbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef broth: packaged in cans, jars, etc.
28229907. Isopreen rubber, synthetisch | Isoprene rubber, synthetic
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
42129901. Bagageoverdracht | Baggage transfer
50740101. Waterverwarmers, behalve elektrisch | Water heaters, except electric
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house

Werken bij CHRISTIAN DE ROCKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN DE ROCKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN DE ROCKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN DE ROCKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

 • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

 • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

 • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

 • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: GALLOO

  Type: Vaste Job

  In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

 • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

  Type: Vaste Job

  U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

 • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN DE ROCKER in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN DE ROCKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN DE ROCKER. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN DE ROCKER. CHRISTIAN DE ROCKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN DE ROCKER. Leave a respond for CHRISTIAN DE ROCKER. CHRISTIAN DE ROCKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN DE ROCKER op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN DE ROCKER
Location of CHRISTIAN DE ROCKER on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN DE ROCKER

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN DE ROCKER CHRISTIAN DE ROCKER: VERDCOURT M | JOS HAYEN | STEDELIJKE BASISSCHOOL | HUIS MARTIN TILLO | DE GROOTE NV

Other related companies as CHRISTIAN DE ROCKER: VERDCOURT M | JOS HAYEN | STEDELIJKE BASISSCHOOL | HUIS MARTIN TILLO | DE GROOTE NV

CHRISTIAN DE ROCKER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN DE ROCKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02444152832. Het bedrijf CHRISTIAN DE ROCKER bevindt zich op het adres: HOEKSTRAAT 44; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in CHRISTIAN DE ROCKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN DE ROCKER is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN DE ROCKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN DE ROCKER, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN DE ROCKER op de kaart.

CHRISTIAN DE ROCKER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN DE ROCKER, company assigned to the tax number BE02444152832. The company CHRISTIAN DE ROCKER is located at the address: HOEKSTRAAT 44; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in CHRISTIAN DE ROCKER were not found.
The main activity of CHRISTIAN DE ROCKER is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN DE ROCKER is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN DE ROCKER, open positions, location of CHRISTIAN DE ROCKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN DE ROCKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN DE ROCKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN DE ROCKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN DE ROCKER, employees, financial statistics.