De Waterkant BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • De Waterkant BVBA
Private companiesTransportation Services • De Waterkant BVBA

Contactgegevens De Waterkant BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Waterkant BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Waterkant BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoefslagstraatje 1; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 40 43 (+32-09 225 40 43) 09 225 40 43 (+32-09 225 40 43)

Fax (fax): 09 233 08 14 (+32-09 233 08 14) 09 233 08 14 (+32-09 233 08 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Waterkant BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Waterkant BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Waterkant BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Waterkant BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Waterkant BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Waterkant BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Waterkant BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Waterkant BVBA
Products information De Waterkant BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01354583740
Ondernemingsnummer: 5278625488
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Furniture - Design; Wedding presents - Lists

Product categorie (product category): Housewares - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Waterkant BVBA
(Get full report from official database of BE for De Waterkant BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Waterkant BVBA
Addition kinds of activities for De Waterkant BVBA

209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
371500. Vrachtwagens | Truck trailers
10610403. Wulfenietwinning | Wulfenite mining
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company

Werken bij De Waterkant BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Waterkant BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Waterkant BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Waterkant BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van De Waterkant BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Waterkant BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Waterkant BVBA. Laat een reactie achter voor De Waterkant BVBA. De Waterkant BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Waterkant BVBA. Leave a respond for De Waterkant BVBA. De Waterkant BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Waterkant BVBA op de google maps. Adres en contacten De Waterkant BVBA
Location of De Waterkant BVBA on the google maps. Address and contacts of De Waterkant BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Waterkant BVBA De Waterkant BVBA: U.S. MARTELANGEOISE | DEROPE NESTOR | TENNIS DE LA CITADELLE | Burattin M | WILLEM SCHOLS

Other related companies as De Waterkant BVBA: U.S. MARTELANGEOISE | DEROPE NESTOR | TENNIS DE LA CITADELLE | Burattin M | WILLEM SCHOLS

De Waterkant BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Waterkant BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01354583740. Het bedrijf De Waterkant BVBA bevindt zich op het adres: Hoefslagstraatje 1; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Housewares - Retail. Lijst met producten zijn Furniture - Design; Wedding presents - Lists.
De hoofdactiviteit van De Waterkant BVBA is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Waterkant BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Waterkant BVBA, openstaande posities, locatie van De Waterkant BVBA op de kaart.

De Waterkant BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Waterkant BVBA, company assigned to the tax number BE01354583740. The company De Waterkant BVBA is located at the address: Hoefslagstraatje 1; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Housewares - Retail. List of products are Furniture - Design; Wedding presents - Lists.
The main activity of De Waterkant BVBA is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Waterkant BVBA is not available. You also can look at reviews of De Waterkant BVBA, open positions, location of De Waterkant BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Waterkant BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Waterkant BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Waterkant BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Waterkant BVBA, employees, financial statistics.